Στα «μαχαίρια» ζευγάρι επιχειρηματιών της Μυκόνου: Την κατήγγειλε για φοροδιαφυγή και πως τα είχε με τον γυμναστή « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Στα «μαχαίρια» ζευγάρι επιχειρηματιών της Μυκόνου: Την κατήγγειλε για φοροδιαφυγή και πως τα είχε με τον γυμναστή

Κατηγορία Μύκονος στις   9:05 π.μ.  |  Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023



Μετά από 10 χρόνια γάμου ένα πολύ γνωστό ζευγάρι επιχειρηματιών χωρίζει και η ένταση ανάμεσά τους κορυφώθηκε αφού ο άντρας κατήγγειλε την πρώην γυναίκα του για φοροδιαφυγή.


Αρχικά ο άντρας κατηγορεί την γυναίκα ότι τον κεράτωσε και για αυτό το λόγο χώρισαν. Στη συνέχεια ο άντρα κατήγγειλε την πρώην γυναίκα του για μαύρα χρήματα.


Πιο συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας στο εξώδικο που της έχει στείλει κάνει λόγο για «φαραωνική περιουσία» που αποτιμάται σε εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα την κατήγγειλε στην Ανεξάρτητη Αρχή καθώς -όπως λέει ο ίδιος- φοροδιαφεύγει συστηματικά.


Το εξώδικο του επιχειρηματία αναφέρει: «Τώρα κατάλαβα γιατί έβαλες τρία χρηματοκιβώτια στο σπίτι, ενώ εγώ σου έλεγα ότι όσα χρήματα βγάζουμε να μπαίνουν στην τράπεζα. Προφανώς τα χρήματα αυτά ήταν «μαύρα». Τα έκρυβες στο σπίτι ενώ διατηρούσες και διπλά βιβλία.


Πρότεινες να μου δώσεις 100.000€ σε μετρητά, για να λυθούν οι διαφορές μας με τρόπο παράνομο και αδιαφανή γι’ αυτό και δε τα δέχτηκα. Η περιουσία σου, έχει όχι απλώς αυξηθεί, αλλά πολλαπλασιαστεί, κατά τη διάρκεια του γάμου μας χάρη στη δική μου συμβολή. Ό,τι απέκτησες κατά τη διάρκεια του γάμου μας κατά το ήμισυ το οφείλεις σε μένα.


Ενώ διατηρούσες δεσμό με τον γυμναστή, αποφάσισες εντελώς αδικαιολόγητα να με απολύσεις από την επιχείρηση. Απόλυση που μου κοινοποιήθηκε μάλιστα από δικαστικό επιμελητή. Έχω αναγκαστεί να επιστρέψω στο πατρικό μου και συγκατοικώ με τους υπερήλικες γονείς μου. Δεν μπορώ να καλύψω ούτε τα βασικά μου έξοδα και κινδυνεύω να αποξενωθώ από τα παιδιά μας».


Από τη μια στιγμή στην άλλη, άρχισες να με απαξιώνεις, να μου μιλάς υποτιμητικά. Έκανα φιλότιμη προσπάθεια όλο το καλοκαίρι να σε μεταπείσω αλλά ήσουν ανένδοτη. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να σεβαστώ την επιθυμία σου και να σε αφήσω».


Η επιχείρηση με καταστήματα ρούχων και κοσμημάτων σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο είχε τζίρο έως και 2.000.000 ευρώ. Όπως καταγγέλλεται, ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε στο γάμο τους με αποτέλεσμα να φτάσουν σε ρήξη και να καταλήξουν στα δικαστήρια για το μοίρασμα της περιουσίας.


Ο ίδιος αναφέρει πως προσπάθησε πολύ να κρατήσει τον γάμο τους από τον οποίο έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά.




Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html