Η Φάρμα: Ήρθε η ώρα για τη Μονομαχία του Αχυρώνα και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Η Φάρμα: Ήρθε η ώρα για τη Μονομαχία του Αχυρώνα και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες

Κατηγορία media στις   4:58 μ.μ.  |  Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023
Η εβδομάδα αυτή στη «Φάρμα» αποδείχθηκε δύσκολη για τη γαλάζια ομάδα, καθώς η πλειοψηφία δεν φάνηκε να αποδέχεται την απόφαση της Έλενας Καραμβάση να δώσει ασυλία στον Γιώργο Τσάμη μέχρι τη δεκάδα.


Το άσχημο κλίμα επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο, όταν η Πηνελόπη Ορφανουδάκη κατηγόρησε τον Νίκο Παρλάντζα για τη συμπεριφορά του απέναντι στην αγελάδα.


Ίσως οι εντάσεις να επηρέασαν τους γαλάζιους και γι’ αυτό έχασαν και στη δεύτερη Δοκιμασία Ασυλίας. Η Ελεονώρα Κεσίδου όρισε 2η μονομάχο την Πηνελόπη και έτσι η μονομαχία της εβδομάδας θα είναι υπόθεση αποκλειστικά της γαλάζιας ομάδας.


Ο τρόπος που μοίρασε η Έλενα τα πόστα και τις αρμοδιότητες δεν φαίνεται να λειτουργεί και η πλειοψηφία της ομάδας στέκεται απέναντί της. Ο Γιώργος Γιαννακίδης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Τσάμη για το μποστάνι και το θερμοκήπιο, καθώς θεωρεί ότι δεν μπορεί να είναι υπεύθυνος για κάτι που δεν κατέχει ως γνώση.


Οι δύο ομάδες ολοκληρώνουν σιγά – σιγά την κατασκευή για τα μπάνια, που τους ανέθεσε ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης. Λίγο αργότερα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέπτεται τα σπιτάκια των μονομάχων. Από τη μία, η Πηνελόπη εκφράζει τις αντιρρήσεις της και την απογοήτευσή της, σε σχέση με τη συμπεριφορά κάποιων συμπαικτών της.


Από την άλλη, η Ελεονώρα αναλύει αν και κατά πόσο ήταν δίκαιη η επιλογή της Έλενας να την ορίσει μονομάχο. Πως θα επιλέξουν τις δοκιμασίες; Θα κατεβάσουν κάποιον από την ομάδα για να αγωνιστεί στη θέση τους ή θα προτιμήσουν να παίξουν στα ίσα;
Στο συμβούλιο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιφυλάσσει μία έκπληξη στους farmers, που θα τους κάνει να ξεσπάσουν σε γέλια. Μετά την καθιερωμένη ανασκόπηση της εβδομάδας, όπου αναλύουν τα λάθη των δοκιμασιών, επανέρχονται στη συζήτηση τα δύο κύρια ζητήματα της εβδομάδας.


Θα καταφέρουν οι γαλάζιοι να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και να αποδεχτούν την Έλενα ως αρχηγό και τις αποφάσεις της; Η Πηνελόπη εξηγεί τι ακριβώς είδε στον στάβλο με την αγελάδα και ο Νίκος Παρλάντζας δίνει, επιτέλους, τη δική του εκδοχή σε σχέση με τις κατηγορίες, που δέχτηκε.


Οι παίκτες τοποθετούνται και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βάζει την κατακλείδα σε όλη αυτή τη δυσάρεστη παρεξήγηση.


Έχει έρθει η ώρα για τη Μονομαχία του Αχυρώνα! Οι δύο μονομάχοι είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Ποια από τις δύο θα έχει τη στήριξη του εξώστη;


Ποια θα καταφέρει να υπερισχύσει και για ποια από τις δύο το ταξίδι στη «Φάρμα» θα τελειώσει εδώ;


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html