Βία: Τι πρέπει να κάνει μία γυναίκα σε περίπτωση που πέσει θύμα επίθεσης στο δρόμο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Βία: Τι πρέπει να κάνει μία γυναίκα σε περίπτωση που πέσει θύμα επίθεσης στο δρόμο

Κατηγορία Ελλάδα στις   8:34 π.μ.  |  Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023



Η Ζέφη Δημαδάμα, γενική γραμματέας ισότητας μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» κι εξήγησε τι ενέργειες πρέπει να κάνει μία γυναίκα σε περίπτωση που πέσει θύμα επίθεσης στο δρόμο.


Σε αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου και πρόβαλε την Παρασκευή στο «Live News» δείχνει την επίθεση ενός άνδρα σε μία γυναίκα στο Γουδί.


Στο πρώτο καρέ του βίντεο φαίνεται  ένας διανομέας και μία γυναίκα να παρακολουθούν αυτά που συμβαίνουν μπροστά τους. Με το νεαρό να έχει βγει από το αυτοκίνητό του και με σφιγμένες γροθιές να κοιτάει την οδηγό.


Βρίζει την γυναίκα και σε ένα άλλο σημείο στο βίντεο φαίνεται να την χτυπάει στο αριστερό της χέρι.


Όλα αυτά σε μία γυναίκα που μάλιστα βρισκόταν στο αυτοκίνητο μόνη. Με τους αυτόπτες μάρτυρες να παραμένουν αμέτοχοι από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος του επεισοδίου.


Από την άλλη, ο άντρας που φαίνεται στο βίντεο κατόπιν επικοινωνίας που είχε με την εκπομπή Live News έδωσε την δική του εκδοχή για τα γεγονότα κι αρνήθηκε ότι έχει χτυπήσει την γυναίκα.


«Αμέσως χρειάζεται να κληθεί η ελληνική αστυνομία»


Η Ζέφη Δημαδάμα εξήγησε τι ενέργειες πρέπει να κάνει μία γυναίκα σε περίπτωση που πέσει θύμα επίθεσης στο δρόμο.


«Καθημερινά βρισκόμαστε μπροστά σε εικόνες βίας. Πρέπει να ξεκινήσουμε από πολύ νωρίς να αντιμετωπίζουμε τέτοια φαινόμενα. Η στρατηγική της κυβέρνησης για την βία ανηλίκων είναι προτεραιότητα».


Ειδικά για την περίπτωση που τα θύματα βίας είναι γυναίκες η κα. Δαμαδάμα δήλωσε: «Έχουμε αντιμετωπίσει πολλά περιστατικά που έρχονται είτε στην γραμμή 15-900 και από γυναίκες που επικοινωνούν και μας λένε ότι χρειάζονται βοήθεια, δίνουμε κατευθύνσεις μέχρι και panic button. Σε περίπτωση που κάποια γυναίκα είναι στο δρόμο ή οδηγεί και γίνει θύμα τέτοιου περιστατικού αμέσως χρειάζεται να κληθεί η ελληνική αστυνομία. Προκειμένου να γίνει καταγραφεί του περιστατικού, ώστε να στοιχειοθετηθεί τι έχει συμβεί.


Πηγή: megatv.com

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html