Καιρός: Βροχές κατηγορίας 4 φέρνει η Bettina – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Καιρός: Βροχές κατηγορίας 4 φέρνει η Bettina – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο

Κατηγορία Κακοκαιρία στις   4:10 μ.μ.  |  Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023


Βροχές κατηγορίας 4 φέρνει η κακοκαιρία Bettina που αναμένεται να πλήξει τη χώρα μας από σήμερα (25.11.2023).


Σύμφωνα με το meteo.gr, οι βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται από τα ξημερώματα του Σαββάτου θα ενταθούν, με την κακοκαιρία να πλήττει πολλές περιοχές της χώρες. Για την κακοκαιρία έχει εκδώσει και η ΕΜΥ Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.


Συγκεκριμένα, για το το Σάββατο 25.11.2023 προβλέπονται αρχικά βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά, στη Δυτική Πελοπόννησο, στη Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και τοπικά στις Κυκλάδες, ενώ πρόσκαιρη βελτίωση αναμένεται στα ανατολικά ηπειρωτικά.


Τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια θα ενταθούν και βαθμιαία θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα, στην Κρήτη και έως τις νυχτερινές ώρες στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου.


Οι βροχές και οι καταιγίδες κατά τόπους θα είναι έντονες και είναι πιθανό να συνοδεύονται από σημαντικά ύψη βροχής κυρίως στη Δυτική Στερεά, στη Δυτική Πελοπόννησο, στη Θράκη και τις νυχτερινές ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για την εκδήλωση χαλαζοπτώσεων κυρίως στο Ανατολικό Αιγαίο και στο Βόρειο Ιόνιο.


Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επεισόδιο βροχόπτωσης για την Σάββατο 25/11, κατατάσσεται στην Κατηγορία 4 (Πολύ Σημαντική). Στον παρακάτω Χάρτη 1, παρουσιάζεται το εκτιμώμενο αθροιστικό ύψος βροχόπτωσης για το Σαββατοκύριακο.





Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html