Είχαν μηνύσει για κακοποίηση τον ιδιοκτήτη της αγελάδας που κάρφωσε με τα κέρατά της τον 39χρονο στην καρδιά « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Είχαν μηνύσει για κακοποίηση τον ιδιοκτήτη της αγελάδας που κάρφωσε με τα κέρατά της τον 39χρονο στην καρδιά

Κατηγορία Μύκονος στις   8:02 μ.μ.  |  Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023
Εδώ και τρία χρόνια, γνώριζαν στη Μύκονο ότι ο ιδιοκτήτης της αγελάδας, που τα ξημερώματα της Κυριακής (26.11.23) σκότωσε τον 39χρονο οδηγό της μηχανής, καρφώνοντας τα κέρατά της στο στήθος του, κακοποιούσε βάναυσα τα ζώα του.


Μάλιστα, στις 9 Νοεμβρίου του 2020, ο γνωστός δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης και ιδιοκτήτης γκαλερί στο νησί των ανέμων είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του επιχειρηματία, γιατί όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Σε περιφραγμένο αγροτεμάχιο, που βρίσκεται στην δεξιά πλευρά του επαρχιακού δρόμου προς την Άνω Μερά Μυκόνου, διαπίστωσα την ύπαρξη πέντε αγελάδων (τριών λευκών με μαύρα στίγματα και δύο καφέ), οι οποίες ήταν «παστουρωμένες» ήτοι, ήταν δεμένα τα πόδια τους με σκοινιά, προκειμένου να μην μπορούν να περπατούν.


«Επειδή τα βασανισμένα ζώα, ήταν σε κοινή θέα σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία του νησιού χωρίς να ασκεί τις αρμοδιότητες του κανένας από τις τοπικές Αρχές, ζητώ την ποινική δίωξη του ιδιοκτήτη των πέντε αγελάδων στην επαρχιακή οδό προς Άνω Μερά για την κακουργηματικού χαρακτήρα κακοποίησή τους και την κίνηση της  αυτόφωρης διαδικασίας».


Μάλιστα, ο κ. Γκαρίπης μαζί με την μήνυση, επισύναψε και δύο φωτογραφίες που δείχνουν την τραγική κατάσταση των ζώων. Τρία χρόνια μετά, μία από αυτές αγελάδες ξημερώματα της Κυριακής με τα κέρατά της σκότωσε έναν οδηγό, ο οποίος έπεσε με τη μηχανή του πάνω της. 


Η φωτογραφία που αποτυπώνει την κατάσταση των ζώων


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html