«Τη χρησιμοποιούσαν για να δοκιμάζουν κοκτέιλ ναρκωτικών» - Η δικογραφία για τη 16χρονη που βρέθηκε σε κώμα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

«Τη χρησιμοποιούσαν για να δοκιμάζουν κοκτέιλ ναρκωτικών» - Η δικογραφία για τη 16χρονη που βρέθηκε σε κώμα

Κατηγορία Ελλάδα στις   9:30 π.μ.  |  Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023
Οι δραματικές στιγμές στο διαμέρισμα της οδού Επταλόφου στον Βύρωνα, η “καβαντζα” της συμμορίας των νεαρών drug dealers, όπου βρέθηκε σε κώμα -και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ- η 16χρονη μαθήτρια μετά από ένα κοκτέιλ σκληρών ναρκωτικών, αλλά και η δράση της σκληρής αυτής ομάδας ξεδιπλώνονται μέσα από τη δικογραφία που παρουσιάζει το newsit.gr.


Οι μαρτυρίες δύο φίλων της 16χρονης που το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου, βρίσκονταν μαζί της στην οικία του Βύρωνα, της μητέρας της, του πληρώματος του ΕΚΑΒ που την παρέλαβε στις 12:26 σε “μισολιπόθυμη κατάσταση, αναπνοή με βρόγχο και διαρροή από την μύτη της καφέ υγρού, χαμηλό κορεσμό, αυξημένες σφύξεις και χαμηλή αρτηριακή πίεση και την οδήγησαν στον Ερυθρό Σταυρό, όπου οι γιατροί με υπεράνθρωπες προσπάθειες την επανέφεραν, αλλά και τα στοιχεία από την έρευνα των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που έκαναν την έρευνα συγκλονίζουν.


“Η φίλη της ανήλικης, την είδε ανάσκελα στο κρεβάτι χωρίς να έχει τις αισθήσεις με ανοιχτά τα μάτια και να βγάζει από τη μύτη αίμα και υγρά”, αναφέρεται στο διαβιβαστικό, ενώ όπως χαρακτηριστικά, είπε η μάρτυρας: “Τη βλέπω με ανοιχτά τα μάτια, να είναι έτσι γουρλωμένα, με τα μάτια να πηγαίνουν προς τα πάνω, να βγάζει κάτι αίματα, κάτι υγρά από τη μύτη. Κάθε φορά που πήγαινα να τη σηκώσω, τα έβγαζε αυτά τα υγρά. Κάθε φορά που πήγαινα να κάνω έτσι (περιγράφει με κίνηση του χεριού της το σφυγμό) να δω αν ζει ή όχι, να πάρω σφυγμούς και τέτοια, πάλι έβγαζε, οπότε φοβόμουν αρκετά να το κάνω αυτό, μετά την έβαλα να καθίσει όρθια”.


Την ίδια ώρα, ο φίλος της καταθέτει πως το κοριτσάκι, “έκανε συνεχώς χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ήταν στο τοπ στάδιο. Ό,τι ναρκωτικό υπάρχει το έπινε”.


Ανατριχίλα προκαλεί και η κατάθεση της μητέρας της 16χρονης, η οποία αναφέρει πως η συγκεκριμένη ομάδα των drug dealers ασκούσαν στη μικρή ψυχολογική πίεση, απαντούσαν στο τηλέφωνο της κόρης της, όταν εκείνη την καλούσε, αλλά και ότι “την χρησιμοποιούσαν για να δοκιμάζουν coctail ναρκωτικών”, μεταμορφώνοντας την ουσιαστικά σε “πειραματόζωο”.


Το σκηνικό – Τι είδε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ

Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ “πρωινές ώρες της 06/11/2023 κλήθηκε από έναν εκ των κατηγορουμένων, σταθμός του Ε.Κ.Α.Β. σε διώροφη μονοκατοικία επί της οδού Επταλόφου στον Βύρωνα Αττικής για να παραλάβει την ανήλικη η οποία είχε αιμορραγία στην μύτη και είχε χάσει τις αισθήσεις της. Η ανήλικη, εισήχθη στην Μ.Ε.Θ. του Γ.Ν.Α. «Ερυθρός Σταυρός», δεν είχε σφυγμό για αρκετά λεπτά, πραγματοποιήθηκε τεχνητή ανάνηψη, διασωλήνωση και καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση έχοντας υποστεί πνευμονική – αναπνευστική ανεπάρκεια”.


Όπως κατέθεσε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που εξετάστηκε από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών “εξεταζόμενοι στην Υπηρεσία μας οι ιατροί που επιλήφθηκαν και οι τραυματιοφορείς του Ε.Κ.Α.Β. που μετέβησαν στο σημείο για την μεταφορά της ανήλικης στο Γ.Ν.Α. «Ερυθρός Σταυρός» ανέφεραν τα ακόλουθα:


Οι διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. έλαβαν σήμα από το κέντρο τους την 12:26΄ ώρα της 06/11/2023 για λιποθυμία και ρινορραγία ασθενούς σε διαμέρισμα επί της οδού Επταλόφου στον Βύρωνα Αττικής. Κατά την άφιξη του σταθμού του Ε.Κ.Α.Β. στο σημείο περί ώρας 12:44΄ της ιδίας, εντόπισαν την ανήλικη να κάθεται σε καναπέ, σε μισολιπόθυμη κατάσταση, αναπνοή με βρόγχο και διαρροή από την μύτη της καφέ υγρού. Είχε χαμηλό κορεσμό, αυξημένες σφύξεις και χαμηλή αρτηριακή πίεση. Ενώ η κλήση πραγματοποιήθηκε από τον “Yayo” στο σημείο ανέμενε μόνο γυναίκα φίλη της ανήλικης, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση νύστας και πανικού, όπως δήλωσε ο διασώστης. Κατόπιν αυτών την μετέφεραν στο Γ.Ν.Α. «Ερυθρός Σταυρός» στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο καρδιολογικό ιατρείο.


Κατά την άφιξη της στο Γ.Ν.Α. «Ερυθρός Σταυρός» περί ώρας 13:30΄ της ιδίας, η ανήλικη προσεκομίσθη σε καρδιοαναπνευστική παύση, ήταν μυδριασμένη, απνοϊκή και άσφυγμη. Διενέργησαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, κατά την οποία και επανήλθε. Η κατάσταση της κρίθηκε πάρα πολύ κρίσιμη και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).


Τι λέει η φίλη της – “Ειδοποίησαν τον ΕΚΑΒ και με άφησαν μόνη”

Στις 15:00΄ ώρα της 07-11-2023 εξετάστηκε από αρμόδιο παιδοψυχολόγο του Αυτοτελούς Γραφείου Προστασίας Ανηλίκων Θυμάτων με την επωνυμία «Σπίτι του Παιδιού» η φίλη της ανήλικης, παρουσία αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, διότι βρισκόταν μαζί της κατά την διάρκεια του συμβάντος και

κατά την παραλαβή της από σταθμό του Ε.Κ.Α.Β., προέκυψαν τα εξής:

Γνωρίζει σχεδόν ένα χρόνο την ανήλικη. Την 05/11/2023 και πριν το επίμαχο χρονικό διάστημα η ανήλικη, βρισκόταν με παρέα στο άλσος Αιγάλεω όπου κάνανε χρήση ναρκωτικών ουσιών σίσσα και κάνναβης κατά περίπτωση.


Φίλη: Ναι, λοιπόν είχα βγει με κάτι παιδιά με το “Λόρι”. Είχαμε κάτσει άλσος Αιγάλεω, είχαμε πιει μαύρο, τα παιδιά κάναν κι άλλα όμως. Είχαν κάνει και κάτι ακόμα.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Τι;

Φίλη: Σίσα.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Στο άλσος του Αιγάλεω.

Φίλη: Ναι.

(Σε αυτό το σημείο η ψυχολόγος της αναφέρει ονόματα)

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Οι τρεις σας;

Φίλη: Ναι.


Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό “στη συνέχεια μεταβήκανε στην οικία του ενός εκ των κατηγορουμένων, επί της οδού Επταλόφου στο Βύρωνα, όπου βρίσκονταν ήδη ο ίδιος, άγνωστο άτομο αποκαλούμενο “Αλβανός”, ένα άλλο άτομο και η ανήλικη. Εκεί κάνανε χρήση κάνναβης, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η φίλη μου είχε κάνει και χρήση ηρωίνης και λίρικα.


Φίλη: Και μετά αράξαμε λίγο και μετά εγώ πήγα για ύπνο, ξύπνησα και μου είπαν ότι έπαθε κάτι η φίλη μου αλλά ήξερα τι είχε πάρει.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Ε, πώς το ξέρεις αυτό;

Φίλη: Ε, το ‘χε πει και το είδα κιόλας.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Τι είδες δηλαδή;

Φίλη: Να το κάνει.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Τι είδος έκανε;

Φίλη: Είχε κάνει λινκ.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Λινκ.

Φίλη: (Γνέφει καταφατικά) Και είχε πάρει και ένα φάρμακο, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα. Κάπως λίρικα, κάτι τέτοιο, και τα είχε ανακατέψει αυτά τα δύο μαζί. Μομίζω λίρικα είχε πάρει τριακοσάρι.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Λίρικα;

Φίλη: Ναι.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Λίρικα.

Φίλη: Νομίζω ναι.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Και, εκεί πήγατε λοιπόν και κάνατε χασίς.

Φίλη: (Γνέφει καταφατικά)

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Ποιος το είχε το χασίς;

Φίλη: Δεν ξέρω, ήταν στριμμένα ήδη.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Τι ήτανε;

Φίλη: Ήταν στριμμένα ήδη, οπότε δεν γνωρίζω ποιος είχε τι.


Τις πρωινές ώρες της 06/11/2023, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, οι υπόλοιποι ξύπνησαν την φίλη της ανήλικης επειδή δεν ξύπναγε η 16χρονη και τότε η κοπέλα, την είδε ανάσκελα στο κρεβάτι χωρίς να έχει τις αισθήσεις με ανοιχτά τα μάτια και να βγάζει από τη μύτη αίμα και υγρά.

Φίλη: Και ξυπνάω, και μου λένε κάτι έπαθε η φίλη μου.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Ποιος το είπε αυτό;

Φίλη: Όλοι μαζί.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Όλοι μαζί; Είχανε φοβηθεί; Ήταν ανήσυχοι; Ήταν ΟΚ;

Φίλη: Είχαν φοβηθεί λίγο, ήταν ανήσυχοι.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: ΟΚ.

Φίλη: Άλλα εγώ είχα τρομάξει πιο πολύ απ’ όλους.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Ήρθαν λοιπόν και σου είπαν κάτι έπαθε.

Φίλη: Ναι αυτό, και μετά προσπαθούσαμε να τη συνεφέρουμε.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Εσύ μπαίνεις μέσα στο δωμάτιο και τι βλέπεις; Θυμάσαι;

Φίλη: Τη βλέπω ξαπλωμένη, με ανοιχτά τα μάτια, να είναι έτσι γουρλωμένα, με μετά τα μάτια να πηγαίνουν προς τα πάνω, να βγάζει κάτι αίματα, κάτι υγρά από τη μύτη. Κάθε φορά που πήγαινα να τη σηκώσω, τα έβγαζε αυτά τα υγρά, κάθε φορά που πήγαινα να κάνω έτσι (περιγράφει με κίνηση του χεριού της το σφυγμό) να δω αν ζει ή όχι, να πάρω σφυγμούς και τέτοια πάλι έβγαζε, οπότε φοβόμουν αρκετά να το κάνω αυτό, μετά τον έβαλα να καθίσει όρθια.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Και; Αντιδρούσε;

Φίλη: Όχι, προσπαθούσα να την ξυπνήσω, την κούναγα λίγο και τα λοιπά, δεν μπορούσε να ξυπνήσει με τίποτα. Της φώναζα, της έλεγα είσαι καλά; Ξύπνα λίγο, μετά λέω πάμε να πάρουμε ασθενοφόρο και τα λοιπά. Ε, παίρνω

τηλέφωνο από το κινητό μου, ο ένας από τους φίλους μας μίλησε, είπε διεύθυνση και τα λοιπά και μετά σηκωθήκαν και έφυγαν αυτοί”.


Η κοπέλα, ενώ παρέμενε χωρίς αισθήσεις, κάλεσαν σταθμό του ΕΚΑΒ και οι τρεις κατηγορούμενοι αποχώρησαν από το σπίτι, ώστε να αποφύγουν τον εντοπισμό τους και τυχόν σύλληψη από την αστυνομία.


Φίλη: Ναι και με άφησαν μόνη μου με τη φίλη μου.

• ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Και μετά;

• Φίλη: Και μετά εγώ έτοιμη να πάθω κρίση πανικού, προσπαθούσα να τη συνεφέρω, ε περίμενα δεκαπέντε λεπτά και για να έρθει το ασθενοφόρο, ήρθε εν τέλει, τους άνοιξα, ε ήταν πολύ περίεργα δεν ξέρω. Μπορεί, δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα, μπορεί να έχουνε μπλεξίματα ή κάτι τέτοιο.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Αυτό που πέρασε εσένα από το μυαλό σου, σου είπαν εμείς φεύγουμε, εσύ τι κατάλαβες γιατί φεύγανε.

Φίλη: Εγώ σκέφτηκα ότι, σίγουρα έχουν μπλεξίματα με αστυνομικούς και τέτοια οπότε αυτό μου ήρθε πρώτα στο μυαλό.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Από τον τρόπο που σε αφήσανε…

Φίλη: Ναι από τον τρόπο που με αφήσανε.


Έφυγαν και της είπαν να καθαρίσει και να εξαφανίσει τα ναρκωτικά

Όπως είπε στην κατάθεση της η κοπέλα και αναφέρεται στη δικογραφία “πριν αποχωρήσουν από την οικία τους, ζήτησαν από την φίλη της ανήλικης να καθαρίσει το σπίτι και αυτή απέκρυψε ναρκωτικά δισκία κάτω από την

πολυθρόνα.

Φίλη: Ναι μου είπαν φεύγουμε, μάζεψε λίγο τα αντικείμενα που ήταν χάλια το σπίτι.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Εσύ τι κατάλαβες, τι να μάζευες;

Φίλη: Τα πράγματα ίσως να έφτιαχνα λίγο το χώρο; Δεν ξέρω.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Υπήρχε κάτι στο δωμάτιο που θεωρήσανε ότι θα βρουν τον μπελά τους;

Φίλη: Χάπια. Τα χάπια, τα έβαλα κάτω από μια πολυθρόνα και τα άφησα σε ένα καλάθι που είχε και άλλα διάφορα πράγματα.

Επιπλέον ανέφερε ότι στο παρελθόν η ανήλικη είχε κάνει χρήση έκστασης, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη ή σίσα και ενδοφλέβια ηρωίνη.

Φίλη: Από ναρκωτικά.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Τι έχει κάνει;

Φίλη: Έχει κάνει μέχρι και πρέζα και ενδοφλέβια έχει κάνει.

•ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Το έχεις δει εσύ να κάνει;

Φίλη: Πρέζα ναι έχω δει να κάνει μπροστά μου, εγώ δεν είχα πάρει κάτι βέβαια, πρέζα εννοώ και τέτοια, ε μετά ξέρω εγώ μου είπε όταν βγήκε από την ψυχιατρική.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Ελίν.

Φίλη: Που μου είπανε ότι είναι 100% πρέζα.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Ναι.

Φίλη: Και είχε πάρει αυτό το λίρικα, το φάρμακο την κάψουλα.


Τι κατέθεσε ο φίλος της ανήλικης: “Έκανε συνεχώς χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ήταν στο τοπ στάδιο. Ό,τι ναρκωτικό υπάρχει το έπινε”.

Στις 15:00΄ ώρα της 08-11-2023 εξετάστηκε από αρμόδιο παιδοψυχολόγο του Αυτοτελούς Γραφείου Προστασίας Ανηλίκων Θυμάτων με την επωνυμία «Σπίτι του Παιδιού» φίλος της ανήλικης παρουσία αστυνομικών φίλος της 16χρονης ο οποίος όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό “βρισκόταν μαζί της απογευματινές ώρες της 05/11/2023 μέχρι περίπου στις 00:00΄ η ώρα, όπου προέκυψαν τα εξής: Στις 05/11/2023 και περίπου στις 18:30΄ η ώρα ο φίλος της, συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος βρισκόταν στην Γλυφάδα στην κοπέλα του, και κανόνισαν να βρεθούν σπίτι του επί της οδού Επταλόφου Βύρωνα Αττικής.

Φίλος: Η 16χρονη, ήταν σπίτι κοιμόταν και μου λέει ο ιδιοκτήτης, “είναι σπίτι, κοιμάται, πήγαινε να της κάνεις παρέα”.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Η ανήλικη έμενε εκεί τώρα; Στο σπίτι του;

Σε αυτό το σημείο αναφέρεται ότι ο μάρτυρας είπε ότι η ανήλικη, έκανε συνεχώς χρήση ναρκωτικών ουσιών, ήταν τοπ στάδιο ας το πούμε.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Δηλαδή;

Φίλος: Δηλαδή ήταν χειρότερο από όλα τα άλλα παιδιά. Ήταν το καλύτερο παιδί από όλα αλλά στο θέμα ναρκωτικών ήταν το πιο χαζούλι ας το πούμε. Δηλαδή, με το που έμπαιναν ναρκωτικά στη μέση, δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο. Το μυαλό της γενικά ήταν μόνο στα ναρκωτικά.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Τι ναρκωτικά εννοείς;

Φίλος: Σίσα.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Σίσα;

Φίλος: Ναι.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Άλλο εκτός από σίσα;

Φίλος: Γενικά έπινε ναρκωτικά. Το σίσα ήταν το βασικό που έπινε που ήταν, ήταν το χειρότερο από όλα και το έπινε αρκετά. Πιο παλιά έπινε. Και ηρωίνη έπινε, όχι ενδοφλέβια. Όχι ενδοφλέβια. Γενικά, ό,τι ναρκωτικό υπάρχει το έπινε…


Με εκβίαζαν να διακινώ ναρκωτικά

Ο μάρτυρας αναφέρει ότι ένας εκ των κατηγορουμένων, διατηρούσε ερωτική σχέση με την ανήλικη στο παρελθόν και όταν είχαν πρωτογνωριστεί.

Ανέφερε επίσης, ότι ο συγκεκριμένος δραστηριοποιείται στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κυρίως κάνναβης, ενώ έκανε χρήση και ηρεμιστικών φαρμάκων τα οποία προμηθευόταν παράνομα. Επιπλέον, στην διακίνηση συμμετείχαν άλλα δύο άτομα, ενώ δήλωσε ότι αρκετές φορές τον ανάγκαζαν εκβιάζοντας τον να προβεί και εκείνος παρά την θέληση του στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Τι πούλαγε;

Φίλος: Χασίς

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Μόνο;

Φίλος: Ναι. Πιο μετά εμφανίστηκαν τα άλλα τα… τα πιο περίεργα ας το πούμε.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: ΟΚ, πούλαγε. Από πού τα έβρισκε;

Φίλος: Ε, είχε άλλα άτομα, τους πιο πάνω ας το πούμε, που του έδιναν αυτουνού και αυτός και αυτός τα μοίραζε…

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Εσένα σου είχε περάσει αυτό από το μυαλό; Να ασχοληθείς με αυτό;

Φίλος: Όχι γιατί εγώ δεν χρειάστηκα ποτέ. Δεν ήταν κάτι που μου έλειπε, ας το πούμε. Αυτός ζούσε από αυτό. Εκτός από τα λεφτά που είχε από τη δουλειά του και την θεία του. Είχε και αυτό σαν το κάτι έξτρα. Εγώ δεν το χρειαζόμουν το κάτι έξτρα, επειδή έχω τους γονείς μου, έχω τη γιαγιά μου, έχω οικογένεια.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Εσύ έχεις κάνει διακίνηση;

Φίλος: Όχι, απλά υπάρχουν σε μηνύματα που δεν μπορεί ο ένας, δεν μπορεί ο άλλος και μου λένε κάνε αυτό εκεί, κάνε αυτό εκεί και τους λέω τις περισσότερες φορές, θα προσπαθήσω, θα δω και τέτοια και δεν το κάνω. Είναι ελάχιστες φορές που έχω κάνει διακίνηση. Που έχει χρειαστεί.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Εις γνώσει σου ή εν αγνοία σου; Εάν σου πω εγώ, πάρε την τσάντα μου και πήγαινέ τη δυο στενά παρακάτω και δωσ’ τη εκεί, μπορεί να μην ξέρεις ότι έχει μέσα μία βόμβα, σωστά; Και κάνει μπουμ.

Φίλος: Όχι έτσι. Με το να το ξέρω αλλά με έναν τρόπο, όχι τόσο με την θέληση μου ας το πούμε.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Σε πιέσανε;

Φίλος: Πιέσανε…

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ: Σε εξαναγκάσανε;

Φίλος: Ναι αλλά όχι σε επίπεδο ας πούμε, αν δεν το κάνεις θα σε σπάσω στο ξύλο…


Τι κατέθεσε η μητέρα της ανήλικης – “Την χρησιμοποιούσαν για να δοκιμάζουν coctail ναρκωτικών”

Εξεταζόμενη η μητέρα της ανήλικης, δήλωσε ενόρκως – όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο διαβιβαστικό ότι “η κόρη της έχει αλλάξει συμπεριφορά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, που κάνει παρέα με αυτά τα άτομα ,τα οποία την ωθούν στην χρήση ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι εικάζει πως οι ανωτέρω, την προμηθεύουν με ναρκωτικές ουσίες.


«Έχω αντιληφθεί ότι από τότε που άρχισε να κάνει παρέα με αυτά τα άτομα, ξεκίνησε να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και να αποτραβιέται από το οικογενειακό μας περιβάλλον». Επιπλέον, δήλωσε ότι κατά καιρούς απάνταγαν εκείνοι το κινητό τηλέφωνο της κόρης της, ειρωνεύοντας την και ασκώντας της ψυχολογική πίεση, προκειμένου να μην γυρίσει σπίτι της. Μάλιστα, ορισμένες φορές ανέφερε ότι την καθοδηγούσαν στο τι θα πει, όταν μίλαγε με την ίδια.


«Με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά, όταν την έψαχνα να την βρω πού είναι και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για αυτή. Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου πολλές φορές ήθελε να έρθει σπίτι, όταν ήταν με αυτούς της ασκούσαν ψυχολογική πίεση και δεν την άφηναν να γυρίσει παρά τη θέληση της. Πάντα ξέρω ότι την ανάγκαζαν να μιλάει μαζί μου σε ανοιχτή ακρόαση και την καθοδηγούσαν τι θα πει».


Τέλος, ανέφερε ότι η κόρη της που μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ νοσοκομείου, δεν έφερε τα προσωπικά της αντικείμενα ούτε τα ενδύματα της, πιθανολογώντας ότι τα είχαν στην κατοχή τους οι κατηγορούμενοι, ενώ ανέφερε ότι την χρησιμοποιούσαν επιπλέον και για να δοκιμάζουν διάφορες μίξεις ναρκωτικών ουσιών (cocktail).


«Θέλω να αναφέρω ότι όταν πήγα στο νοσοκομείο τα ρούχα που μου έδωσαν δεν ήταν δικά της ενώ δεν είχε μαζί της ούτε τα παπούτσια της μάρκας ΝΙΚΕ, ούτε το κινητό της τηλέφωνο αλλά και το τσαντάκι με τα προσωπικά της αντικείμενα. Είμαι σίγουρη ότι τα πράγματα της τα έχουν αφαιρέσει αυτά τα άτομα που ήταν μαζί της το πρωί. Από φίλη της κόρης μου έμαθα ότι την Μαρκέλλα μου ίσως την χρησιμοποιούσαν για να δοκιμάζουν διάφορες μίξεις ναρκωτικών ουσιών».


Οι συνομιλίες – Ήταν σίγουροι ότι δεν θα ζήσει

Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και το υλικό από τις άρσεις των τηλεφώνων και τα μηνύματα που εστάλησαν το φρικαλέο βράδυ της 6ης Νοεμβρίου μεταξύ των μελών της παρέας, τα οποία είναι αποκαλυπτικά. Μάλιστα, όπως αναφέρουν και φαίνεται στις φωτογραφίες, στους διαλόγους, οι φίλοι της 16χρονης ήταν σίγουροι ότι δεν θα ζήσει. 

  

Υπάρχει συνομιλία μεταξύ των δύο φίλων της ανήλικης, όπου αναφέρονται στο περιστατικό: Συγκεκριμένα αναφέρονται ότι ήταν πάνω στον καναπέ και ήταν όλοι μαζεμένοι στον χώρο.


Σε άλλη συνομιλία, εμφαίνεται πως η 16χρονη ήταν αναίσθητη «σαν να κοιμάται». Σε άλλο στιγμιότυπο οθόνης, εμφαίνεται πως η ανήλικη είχε αιμορραγία από την μύτη και σε άλλο πως η 16χρονη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, όπως ηρωίνη και κοκαΐνη.


Φυσικά, στην ανάλυση φαίνεται και η πλούσια δράση της ομάδας των νεαρών drug dealers με διαλόγους και φωτογραφικό υλικό.Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html