Βγήκε σύμβουλος στην Εορδαία ο φυσικοθεραπευτής από την Πτολεμαΐδα που έγινε viral « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Βγήκε σύμβουλος στην Εορδαία ο φυσικοθεραπευτής από την Πτολεμαΐδα που έγινε viral

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   7:05 π.μ.  |  Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023


Θέση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο στην Εορδαία πήρε τελικά ο υποψήφιος από την Πτολεμαΐδα που έγινε viral με το βίντεό του ενόψει δημοτικών εκλογών.


Ο λόγος για τον φυσικοθεραπευτή Κωνσταντίνο Ιωαννίδη, που κατάφερε σε 3 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα να δημιουργήσει ένα εμπνευσμένο σατιρικό προεκλογικό σποτ, το οποίο συγκέντρωσε επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.


Στο 98,6% της ενσωμάτωσης ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης έλαβε 1.305 σταυρούς στον Δήμο Εορδαίας και συγκεκριμένα στη Δημοτική Ενότητα Πτολεμαΐδας, με αποτέλεσμα να εκλεγεί να καταταχθεί 12ος στο ψηφοδέλτιο της «Ενωμένης Εορδαίας» με τον Παναγιώτη Πλακεντά.





Το βίντεο του Κωνσταντίνου Ιωαννίδη που τον έκανε viral ενόψει δημοτικών εκλογών


Στο περιβόητο βίντεο, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης -πάντα σε πρώτο πλάνο- έδωσε ένα… ρεσιτάλ αναφέροντας σε αυτό το σόι του, τα ξαδέλφια του, τους κουμπάρους και τους κολλητούς του.


«Ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβα τι είπα», σημείωσε κάποια στιγμή ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ενώ του φτιάχνουν τα μαλλιά, αλλάζει ρούχα και φτάνει στο σημείο να πάρει αγκαλιά το σκυλάκι του. Τα όσα έλεγε, μάλιστα, από ένα σημείο και μετά υπαγορεύονται.


«Το αυτοδημιουργημένο εκλογικό μου σποτ σε σενάριο – σκηνοθεσία του αυτοδημιούργητου Costa Karanatsios και Εικονοληψία -Μοντάζ του αυτοδημιουργημενου Konstantinos Manousaridis. Ευχαριστούμε τους Giorgos Pel Maria Froxylia και την μικρή Ζεππελιν!!!!», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.



Πηγή: iefimerida.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html