Παραιτήθηκε από το mega η Μπάγια Αντωνοπούλου, τι συνέβη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Παραιτήθηκε από το mega η Μπάγια Αντωνοπούλου, τι συνέβη

Κατηγορία MEGA TV στις   9:12 μ.μ.  |  Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023
Την παραίτησή της υπέβαλε από το mega η Μπάγια Αντωνοπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Alpha TV, Happy Day.


Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος, όταν εκδόθηκε το δελτίο Τύπου του MEGA για την πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή, το όνομα της παρουσιάστριας δεν υπήρχε πουθενά, με την ίδια τη Μπάγια Αντωνοπούλου να νιώθει ιδιαίτερα άβολα για αυτή την απόφαση.


Αμέσως μετά, η Μπάγια Αντωνοπούλου μετέφερε τα παράπονά της στο κανάλι, υποβάλλοντας μάλιστα και την παραίτησή της, η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή από τους ιθύνοντες του MEGA.


Σε μία προσπάθεια να γεφυρώσει το μεταξύ τους χάσμα, η διοίκηση του σταθμού πρότεινε στη δημοσιογράφο κάποιες εναλλακτικές λύσεις, μία εκ των οποίων ήταν να μετακινηθεί στο διαδικτυακό κανάλι One, κάτι το οποίο δεν έγινε αποδεκτό από τη Μπάγια Αντωνοπούλου. Τελικά, η παρουσιάστρια αποχώρησε από το δυναμικό του σταθμού.


Σημειώνεται πως η ίδια η Μπάγια Αντωνοπούλου, που πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα 34α γενέθλιά της, δεν έχει κάνει ακόμη κάποια επίσημη δήλωση για το θέμα, ούτε στις τηλεοπτικές κάμερες αλλά ούτε και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.


Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html