Πόλεμος στο Ισραήλ: Η στιγμή που εκπρόσωπος της κυβέρνησης φεύγει από live επειδή ακούγονται οι σειρήνες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η στιγμή που εκπρόσωπος της κυβέρνησης φεύγει από live επειδή ακούγονται οι σειρήνες

Κατηγορία Πόλεμος στις   4:49 π.μ.  |  Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023




Άρον άρον εγκατέλειψε τη ζωντανή σύνδεση με το Sky News ο εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης, Έιλον Λέβι, καθώς ακούστηκαν οι σειρήνες σε Τελ Αβίβ και Ιερουσαλήμ λόγω του νέου μπαράζ ρουκετών της Χαμάς κατά των πόλεων του Ισραήλ.


Ο Έιλον Λέβι μιλούσε στην παρουσιάστρια του Sky News, Τζέιν Σέκερ, έξω από το Τελ Αβίβ. Ξαφνικά, άρχισαν να ακούγονται οι σειρήνες λόγω του νέου μπαράζ ρουκετών της Χαμάς κατά των πόλεων του Ισραήλ, με τον ίδιο να βγάζει το ακουστικό του και να φεύγει από το στούντιο.


«Φοβάμαι ότι βρισκόμαστε εν μέσω επίθεσης ρουκετών τώρα και πρέπει να εκκενώσω το στούντιο», είπε χαρακτηριστικά ο Έιλον Λέβι και αποχώρησε από τη ζωντανή σύνδεση. Η Τζέιν Σέκερ έδειξε κατανόηση προφανώς και τον ευχαρίστησε που της μίλησε ενώ του είπε χαρακτηριστικά «σε παρακαλώ, φύγε» για την προστασία του.


Δείτε τη στιγμή που ακούστηκαν οι σειρήνες:



Πριν ακουστεί ο συναγερμός, ο Έιλον Λέβι ανέλυσε τους στόχους του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, λέγοντας ότι έχει ξεκαθαρίσει πως «σκοπεύει να καταστρέψει τη Χαμάς».


«Αυτός δεν είναι ένας άλλος γύρος σύγκρουσης στον οποίο στοχεύουμε να αποτρέψουμε τη Χαμάς ή να υποβαθμίσουμε τη Χαμάς. Αυτός είναι ένας πόλεμος που το Ισραήλ δεν ήθελε, δεν ξεκίνησε και δεν περίμενε», είπε ο Έιλον Λέβι.


«Όταν το Ισραήλ κερδίσει αυτόν τον πόλεμο, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε μια πραγματικότητα στη Λωρίδα της Γάζας στην οποία καμία τρομοκρατική οργάνωση δεν θα έχει τη δυνατότητα να διαπράξει ξανά φρικαλεότητες εναντίον του λαού μας», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html