«Δεν περισσεύει κανείς, τώρα ξεκινάμε», νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Στέλιος Αγγελούδης « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

«Δεν περισσεύει κανείς, τώρα ξεκινάμε», νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Στέλιος Αγγελούδης

Κατηγορία Πολιτική στις   3:25 π.μ.  |  Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023




Στην πρώτη του δήλωση, εμφανώς συγκινημένος, ο Στέλιος Αγγελούδης ευχαρίστησε όλους τους Θεσσαλονικείς και έκανε λόγο για μεγάλη νίκη.


Με καταμετρημένο το 98,18% των ψήφων, ο Στέλιος Αγγελούδης, υποψήφιος με τον συνδυασμό “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη”, συγκέντρωσε ποσοστό 67,34% κόντρα στον συνυποψήφιο του Κωνσταντίνο Ζέρβα, με τον συνδυασμό “Ναι στη Θεσσαλονίκη” που ήρθε δεύτερος με 32,66%.


Στην πρώτη του δήλωση, εμφανώς συγκινημένος, ο κ. Αγγελούδης ευχαρίστησε όλους τους Θεσσαλονικείς και τους συνεργάτες του, κάνοντας λόγο για μεγάλη νίκη.


«Σας αγαπώ πολύ όλους, η πόλη μας μίλησε, οι πολίτες μίλησαν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Θεσσαλονικείς, είναι δική μας η ευθύνη να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους με τη δουλειά μας, τώρα είναι η ώρα της δουλειάς για τους ανθρώπους της πόλης μας» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:


«Ευχαριστώ τους συνεργάτες, τους εθελοντές και τους υποψηφίους. Αλλάξαμε σελίδα, γράφουμε ιστορία όλη μαζί. Δεν περισσεύει κανείς, τώρα ξεκινάμε, τώρα θα ανταποδώσουμε στην πόλη όλα όσα της χρωστάμε, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, με συγκινήσατε», σχολίασε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. 




Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html