Χαμός με την επανακαμέτρηση των ψηφοδελτίων των δημοτικών εκλογών - Καμπουράκης εναντίον Κολιάδη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Χαμός με την επανακαμέτρηση των ψηφοδελτίων των δημοτικών εκλογών - Καμπουράκης εναντίον Κολιάδη

Κατηγορία Ρόδος στις   9:25 μ.μ.  |  Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023




«Μύλος» στον Δήμο Ρόδου με την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων των δημοτικών εκλογών. Ο απερχόμενος δήμαρχος, Αντώνης Καμπουράκης εμμένει στο αίτημά του για τον έλεγχο του συνόλου των ψηφοδελτίων και στα 224 εκλογικά τμήματα του δήμου της ροδιακής πρωτεύουσας.


Ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, ο οποίος έκοψε πρώτος το νήμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών στις 8 Οκτωβρίου, αλλά ηττήθηκε στον δεύτερο της 15ης του μηνός, επανήλθε με νέα αίτηση για επίδειξη και επανακαταμέτρηση του συνόλου των ψηφοδελτίων και στα 224 εκλογικά τμήματα του ροδιακού Δήμου.


Ο κ. Καμπουράκης είχε υποβάλει ανάλογο αίτημα στο δικαστήριο, που, όμως, απέρριψε η πρόεδρος Πρωτοδικών και περιορίστηκε μόνο στον έλεγχο των 1.405 άκυρων ψηφοδελτίων.


Ο ίδιος θεωρεί επιβεβλημένο τον έλεγχο του συνόλου των ψήφων του πρώτου γύρου της εκλογικής αναμέτρησης όπου φέρεται να απώλεσε τη νίκη για λίγες ψήφους.


Ο πίνακας του Υπουργείου Εσωτερικών με τα επίσημα αποτελέσματα του πρώτου και δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών στον δήμο Ρόδου: 





Σε κάθε περίπτωση, όπως γράφει η «δημοκρατική», τρία συνεργεία με εκπροσώπους των παρατάξεων Καμπουράκη και Βασίλειου – Αλέξανδρου Κολιάδη και δικαστικούς υπαλλήλους άρχισαν τον έλεγχο των 1.405 άκυρων ψηφοδελτίων της 8ης Οκτωβρίου.


Έχουν ελεγχθεί ήδη τα άκυρα ψηφοδέλτια σε περίπου 160 εκλογικά τμήματα, ενώ είχε προηγηθεί δειγματοληπτικός έλεγχος σε 13 από τα 224.


Σημειώνεται, τέλος, ότι πολλά ψηφοδέλτια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου βρέθηκαν στους φακέλους ψηφοφορίας των δημοτικών εκλογών.



Πηγή: newsit.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html