Αυτός είναι ο διοικητής που διέταξε τη σφαγή στο Ισραήλ - Τριπλά ακρωτηριασμένος και με ένα μάτι « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Αυτός είναι ο διοικητής που διέταξε τη σφαγή στο Ισραήλ - Τριπλά ακρωτηριασμένος και με ένα μάτι

Κατηγορία Πόλεμος στις   8:00 π.μ.  |  Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023




Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την επίθεση στο Ισραήλ είναι ο Μοχάμεντ Ντέιφ. Γνωστός με το προσωνύμιο «ο επισκέπτης» εκτιμάται ότι εντάχθηκε στην Χαμάς το 1990 και έχει επιζήσει 5 δολοφονικών επιθέσεων σε βάρος του.


Η Χαμάς κατάφερε να πιάσει τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες στον ύπνο, κάνοντας την μεγαλύτερη επιχείρηση κατά του Ισραήλ, εδώ και πενήντα χρόνια.


Και τα κατάφερε με τον καθοδήγηση ενός συγκεκριμένου άντρα. Οι φωτογραφίες του Μοχάμεντ Ντέιφ, του στρατιωτικού διοικητή της Χαμάς που πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε την έναρξη της επιχείρησης «Πλημμύρα του Αλ Ακσά» κατά του Ισραήλ, είναι ελάχιστες.


«Αυτή η μέρα είναι η μεγάλη ημέρα της επανάστασης. Για να βάλουμε ένα τέρμα στην τελευταία κατοχή και το τελευταίο καθεστώς απαρτχάιντ στον κόσμο».


«Ο επισκέπτης»

Είναι γνωστός ως «ο επισκέπτης» από την πρακτική των Παλαιστίνιων μαχητών να κοιμούνται κάθε βράδυ και σε άλλο σπίτι, για να ξεφεύγουν από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες.


Ο 58χρονος Ντέιφ μπήκε στην Χαμάς το 1990. Ανέβηκε γρήγορα στην ιεραρχία της οργάνωσης. Σχεδίασε και εκτέλεσε προσωπικά δολοφονίες, απαγωγές και βομβαρδισμούς λεωφορείων με αποτέλεσμα τον θάνατο δεκάδων ισραηλινών. Βοήθησε στον σχεδιασμό και την κατασκευή των πρώτων ρουκετών της οργάνωσης.


Έχει επιβιώσει από πέντε απόπειρες κατά της ζωής του. Σε μια από αυτές… το 2006 τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να χάσει το ένα του μάτι. Σε μια άλλη έχασε μέρος του ενός του χεριού και τα δυο του πόδια.


Τον Αύγουστο του 2014, ο ισραηλινός στρατός έκανε αεροπορική επιδρομή στην γειτονιά του με σκοπό να τον εξουδετερώσει. Η γειτονιά ισοπεδώθηκε, σκοτώθηκαν η γυναίκα του και τα δύο μικρά παιδιά του. Εκείνος επέζησε.


Λίγες ημέρες πριν οι Ισραηλινοί ξεκληρίσουν την οικογένεια του, σε ηχογραφημένο μήνυμα, έδειχνε αμετανόητος για τον ένοπλο αγώνα του.


«Αυτή τη φορά, αυτοί που μας εκβιάζουν δεν θα είναι ασφαλείς παρά μόνο αν ο λαός μας αποκτήσει την ελευθερία και την αξιοπρέπειά του».


Υπό την καθοδήγηση του, η Χαμάς εκπαιδεύεται και ενισχύει το οπλοστάσιο της, ακόμα και με drones, τα οποία οι μαχητές με καμάρι επιδεικνύουν σε βίντεο που ανεβάζουν.


Κάνει επιχειρήσεις όπως αυτές που έκανε από θαλάσσης πριν από μερικές ημέρες εναντίον της ισραηλινής στρατιωτικής βάσης Ζακίμ.


Πηγή: megatv.com

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html