Στη φυλακή ο 74χρονος που σκότωσε τον 50χρονο γείτονά του στον Άγιο Παντελεήμονα - «Μου έριξε κάτι στο ποτό», ισχυρίστηκε « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Στη φυλακή ο 74χρονος που σκότωσε τον 50χρονο γείτονά του στον Άγιο Παντελεήμονα - «Μου έριξε κάτι στο ποτό», ισχυρίστηκε

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   4:49 μ.μ.  |  Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023




Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 74χρονος, ο οποίος δολοφόνησε τον 50χρονο γείτονα και φίλο του στον Άγιο Παντελεήμονα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 74χρονος κατηγορούμενος απολογήθηκε παρουσία αυτεπάγγελτα διορισμένης συνηγόρου και ισχυρίστηκε ότι και προανακριτικά ότι δηλαδή ο γείτονας του του έριξε κάποια ουσία στο ποτό.


«Ήμασταν σαν οικογένεια»


«Σηκώνει, παίρνει το όπλο από την τσέπη και λέει ο άντρας μου: «Τι κάνεις Γιάννη;» και αμέσως…». Σοκάρουν οι περιγραφές της 45χρονης συζύγου του 50χρονου θύματος του άγριου φονικού στον Άγιο Παντελεήμονα.


Η σύζυγος του 50χρονου που δολοφονήθηκε από τα χέρια του 74χρονου, μπήκε μπροστά από το όπλο του δράστη για να σώσει τη ζωή των παιδιών της.


«Ήταν γνωστοί. Παλιά. Έξι-εφτά χρόνια; Είμαστε γνωστοί. Σαν οικογένεια… Έτσι είχε πει. Έτσι ήταν, αλλά δεν ξέρω πώς τρελάθηκε», δήλωσε πρόσφατα στο Live News.


Όλοι διασκέδαζαν για τα γενέθλια της 12χρονης κόρης τους. Λίγο αργότερα, ο 74χρονος αφού τους χαιρέτησε επέστρεψε στο διαμέρισμα της οικογένειας σε κατάσταση αμόκ. Είπε πως κάτι του έριξαν στο ποτό.


«Ήρθε μετά σπίτι και λέει: «Τι μου βάλατε στο ποτό;», εκεί στην ταβέρνα. “Τι σου βάλαμε; Τίποτα. Ό,τι ήπιες εσύ αυτό ήπιανε και οι άλλοι”».


Ο ηλικιωμένος κρατούσε στα χέρια του όπλο. Πυροβόλησε τον πατέρα του 12χρονου κοριτσιού. Η επόμενη σφαίρα πέτυχε την 45χρονη μητέρα στον αριστερό ώμο


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html