50χρονος την κρατούσε φυλακισμένη 35χρονη και την εξέδιδε καθημερινά σε άνδρες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

50χρονος την κρατούσε φυλακισμένη 35χρονη και την εξέδιδε καθημερινά σε άνδρες

Κατηγορία Ρόδος στις   9:04 μ.μ.  |  Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023


Για σχεδόν επτά χρόνια ένας 50χρονος κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του στη Ρόδο μία 35χρονη γυναίκα και καθημερινά την εξέδιδε σε άνδρες!


Η ιστορία που μοιάζει βγαλμένη από κινηματογραφικό θρίλερ αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (15.10.23), όταν οι αστυνομικοί της ασφάλειας της Ρόδου έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα και απελευθέρωσαν τη γυναίκα.


Ο αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ πληροφορήθηκαν πριν λίγες ημέρες το απάνθρωπο σκηνικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος από τη Βουλγαρία έφερε στο νησί την γυναίκα από τη χώρα του την πρωτοχρονιά του 2017.


Αφού της άρπαξε όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα, διαβατήριο και ταυτότητα, την κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι του στην πόλη της Ρόδου και καθημερινά και της έκλεινε ερωτικά ραντεβού με αγνώστους άνδρες.


Στη συνέχεια με το αυτοκίνητό του την μετέφερε ο ίδιος στα ερωτικά ραντεβού και έπαιρνε τα χρήματα. Το μαρτύριο της 35χρονης – σήμερα – γυναίκας τελείωσε χθες το μεσημέρι, όταν αστυνομικοί έκαναν έφοδο την απελευθέρωσαν και πέρασαν χειροπέδες στον 50χρονο Βούλγαρο.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html