Η ΑΕΚ "θαμπώνει" την Ευρώπη - Τεράστια διάκριση από την UEFA « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Η ΑΕΚ "θαμπώνει" την Ευρώπη - Τεράστια διάκριση από την UEFA

Κατηγορία Superleague 1 στις   12:41 μ.μ.  |  Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023


Μεγάλη διάκριση για την ΑΕΚ και την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena», με την εικόνα του γηπέδου να βρίσκεται στην κεντρική είσοδο της αίθουσας που γίνεται το συνέδριο


Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομοσπονδία στην Ευρώπη, υπεύθυνη για τη διεξαγωγή διοργανώσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο επέλεξε το γήπεδο την εικόνα της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena», προκειμένου να κοσμήσει την κεντρική είσοδο της αίθουσας, στην οποία λαμβάνει χώρα το Security Conference της UEFA.


Το συνέδριο γίνεται στη Ρώμη, με τα κορυφαία κλαμπ να δίνουν το παρών και την νταμπλούχο Ελλάδος να διακρίνεται για την τεράστια τιμή που έχει να κοσμεί το γήπεδό της μία τέτοια τελετή.


Να θυμίσουμε ότι αυτές τις μέρες βρίσκεται πολυπληθής αντιπροσωπεία της UEFA στην Νέα Φιλαδέλφεια και την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» προκειμένου να ξεκινήσει τις απαιτούμενες εργασίες σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Το γήπεδο της Ένωσης θα αποτελέσει την έδρα του τελικού του Conference League της σεζόν 2023-24, το οποίο αποτελεί ακόμα ένα παράσημο για την ομάδα και το «Σπίτι» της.


Δείτε τις εικόνες από το συνέδριο, στο οποίο εμφανίζεται η «Αγιά Σοφιά» να κοσμεί την κεντρική είσοδο:


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html