Δείτε τι ώρα πληρώνεται το market pass « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Δείτε τι ώρα πληρώνεται το market pass

Κατηγορία Πληρωμές στις   5:10 μ.μ.  |  Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

 



Σε αναμένα κάρβουνα κάθονται οι δικαιούχοι του επιδόματος market pass, οι οποίοι περιμένουν να πληρωθούν είτε στους λογαριασμούς τους είτε στις άυλες κάρτες.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η πληρωμή του market pass αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ώρες και συγκεκριμένα μέσα στο μεσημέρι ενώ αν κάποιοι δεν τα λάβουν σήμερα, θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι την Δευτέρα.


Η πληρωμή αφορά σε όσους υπέβαλαν αίτηση για τη χορήγηση της ενίσχυσης από τις 15 Σεπτεμβρίου 2023 έως και 25 Σεπτεμβρίου 2023 καθώς επίσης και οι δικαιούχοι του προηγούμενοι κύκλου και οι οποίοι δεν ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν εκ νέου αίτηση.


Υπενθυμίζεται πως δικαιούχοι είναι όλοι οι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος που έχουν υποβάλει εμπρόθεσμα φορολογική δήλωση για το 2022 και το ετήσιο συνολικό εισόδημά τους δεν θα πρέπει να υπερβαίνει:


  • τις 16.000 ευρώ για άγαμο υπόχρεο ή υπόχρεο σε κατάσταση χηρείας ή εν διαστάσει.
  • τις 24.000 ευρώ για έγγαμο υπόχρεο ή τους έγγαμους ή τα μέρη του συμφώνου συμβίωσης που υποβάλλουν χωριστή φορολογική δήλωση χωρίς τέκνα, το οποίο προσαυξάνεται κατά πέντε
  • 5.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο, άλλο εξαρτώμενο μέλος και φιλοξενούμενο μέλος του νοικοκυριού,
  • τις 24.000 ευρώ για μονογονεϊκή οικογένεια και προσαυξάνεται κατά 5.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο, άλλο εξαρτώμενο μέλος και φιλοξενούμενο μέλος, μετά το πρώτο.


Τι ισχύει για όσους δεν είναι δικαιούχοι


Η υποβολή νέων αιτήσεων στην ιστοσελίδα https://vouchers.gov.gr/marketpass είναι δυνατή από 15/9/2023 έως 31/10/2023.


Επειδή οι προθεσμίες υποβολής Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος δεν έχουν παρέλθει για συγκεκριμένες κατηγορίες δικαιούχων (πυρόπληκτοι, ΑΦΜ σχετιζόμενοι με δηλώσεις επιχειρήσεων) ή/και δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος φορολογικού έτους 2022, ενδέχεται να μην είναι προσωρινά διαθέσιμη η εκτίμηση για την επιλεξιμότητα ενός δικαιούχου. Καθώς τα σχετικά στοιχεία θα καθίστανται σταδιακά διαθέσιμα, καλό είναι να εισέρχεστε στην εφαρμογή σε τακτά χρονικά διαστήματα, έως ότου είναι δυνατή η υποβολή της αιτήσεώς σας μέχρι 31/10/2023.


Μπορείτε να τροποποιείτε ή και να ακυρώσετε την αίτησή σας κατά βούληση μέχρι την 25η Σεπτεμβρίου 2023. Εάν υποβάλετε οριστικά την αίτησή σας μέχρι την 25η Σεπτεμβρίου 2023, θα προωθηθεί για πληρωμή έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2023 και δεν θα είναι δυνατόν να τροποποιηθεί/ακυρωθεί μετά την ημερομηνία αυτή. Εάν η αίτησή σας υποβληθεί οριστικά μετά την 25η Σεπτεμβρίου 2023, θα προωθηθεί για πληρωμή έως τις 5 Νοεμβρίου.


Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html