Η Elizabeth Hurley απολαμβάνει τον ήλιο χωρίς ρούχα επάνω σε ένα καρπούζι « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Η Elizabeth Hurley απολαμβάνει τον ήλιο χωρίς ρούχα επάνω σε ένα καρπούζι

Κατηγορία Lifestyle στις   2:20 μ.μ.  |  Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023



Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού...

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα διαθέτει η Elizabeth Hurley, το μοντέλο και ηθοποιός που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 1990 στο Hollywood. Η Liz, όπως είναι γνωστή, διαθέτει, επίσης, έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram, μέσω του οποίου προωθεί και την εταιρεία μαγιό που έχει ιδρύσει.


Οι περισσότερες από τις αναρτήσεις της δείχνουν την ίδια μέσα σε εντυπωσιακά ρούχα παραλίας ή εντελώς γυμνή να απολαμβάνει το μπάνιο της και να χαίρεται τον ήλιο. Παρατηρώντας τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της αντιληφθήκαμε ότι φέτος το καλοκαίρι υπήρξε ένα μαγιό, το οποίο συγκαταλέγεται – προφανώς – στα αγαπημένα της





Πρόκειται για ένα μπικίνι σε τιρκουάζ χρώμα, με χρυσές λεπτομέρειες, το οποίο δένει στον λαιμό. Το έχει επιλέξει αρκετές φορές, όπως και άλλα μαγιό στην ίδια απόχρωση. Μάλιστα, φαίνεται πως το τιρκουάζ ανήκει στη χρωματική παλέτα που επιλέγει συχνά η επιχειρηματίας, αφού δεν λείπει σχεδόν ποτέ από τις εμφανίσεις της.




Σε video που ανήρτησε από βόλτα της στο Σεν Τροπέ, συνδύασε το λευκό φόρεμά της με τιρκουάζ σκουλαρίκια, ενώ έχει φωτογραφηθεί ουκ ολίγες φορές μέσα σε τιρκουάζ ολόσωμα μαγιό και outfit.


Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @elizabethhurley1.

Πηγή: marieclaire.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html