Οι μυστηριώδεις δίδυμες που έχουν αναστατώσει τους γονείς σε μια παιδική χαρά « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Οι μυστηριώδεις δίδυμες που έχουν αναστατώσει τους γονείς σε μια παιδική χαρά

Κατηγορία Περίεργα στις   9:50 π.μ.  |  Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023


Δείτε μια περίεργη ιστορία που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις..

Οι γονείς στο Upper East Side, της Νέας Υόρκης, τα έβαλαν με δύο δίδυμες γυναίκες που σύχναζαν σε μια παιδική χαρά. Έφτασαν μέχρι το Δήμαρχο και την αστυνομία ζητώντας να τις συλλάβει, επειδή θεώρησαν περίεργο να βρίσκεται κάποιος ενήλικος χωρίς παιδιά σε μια παιδική χαρά.


Η Paulina, 35χρονη μητέρα 4 παιδιών, δήλωσε στις κάμερες πως δεν θέλει κάποιος που δεν έχει παιδιά να συχνάζει σε μια παιδική χαρά. Μάλιστα δηλωσε ότι έχει δει τις δίδυμες να μιλούν με τα παιδιά και να έχουν επαφή, συγκεκριμένα έπλεκαν τα μαλλιά ενός κοριτσιού.


Οι Gabriela και Mihaela Modorcea, τους έχουν δώσει το παρατσούκλι "δίδυμες Indiggo" ξαφνιάστηκαν όταν είδαν έναν αστυνομικό να τους κάνει σύσταση να μην έρχονται στο συγκεκριμένο πάρκο.


Μάλιστα δεν έμειναν στη σύσταση, αλλά τοποθετήθηκε και μια πινακίδα που έλεγε πως απαγορεύεται να μένουν ενήλικες εντός της παιδικής χαράς, χωρίς να συνοδεύουν κάποιο ανήλικο.


Σε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο είδαν τις φωτογραφίες τους και τα ονόματά τους σε ένα forum, όπου όλοι σχολίαζαν πόσο περίεργες είναι και τρομακτικές.


Οι αδελφές Modorceas απάντησαν, με τη σειρά του σε εφημερίδα που τους ζήτησε τη γνώμη τους. «Ζούμε εδώ επί 16 χρόνια. Εδώ και 16 χρόνια πηγαίνουμε στο John Jay. Είναι το πιο κοντινό σε εμάς. Πρόκειται για εντελώς λανθασμένο συναγερμό».


Γεννήθηκαν στη Τρανσυλβάνια και μετακόμισαν το 1996, στις ΗΠΑ για να ασχοληθούν με το θέατρο και τη μουσική.


Η Gabriela παίζει πιάνο και εργάζεται ως συνθέτης, ενώ η Mihaela παίζει κιθάρα και γράφει τραγούδια.


Το 2008, εμφανίστηκαν στο «America’s Got Talent». Το 2011, φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται με τον Robert De Nero σε ένα πάρτι του Vanity Fair. Την ίδια χρονιά, ένα από τα τραγούδια τους χρησιμοποιήθηκε ως δείγμα στο άλμπουμ «Watch The Throne» του Jay-Z.






Πηγή: E-Radio.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html