Πάτρα: Μπροστά στα μάτια των γονιών χάθηκαν ο παππούς και το εγγόνι του - Μάχη δίνει η 66χρονη σύζυγός του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Πάτρα: Μπροστά στα μάτια των γονιών χάθηκαν ο παππούς και το εγγόνι του - Μάχη δίνει η 66χρονη σύζυγός του

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   4:18 π.μ.  |  Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023




Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η σύζυγος του 66χρονου οδηγού που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα, το βράδυ της Κυριακής που είχε σαν αποτέλεσμα να χαθούν τρεις ζωές.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του τρίχρονου αγοριού που ήταν μπροστά στο μοιραίο δυστύχημα, καθώς βρίσκονταν ακριβώς από πίσω με δικό τους όχημα, είναι σοκαρισμένοι αφού είδαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο παππούς του παιδιού στη Νέα Εθνική Οδό, στο ύψος της πυροσβεστικής στην Πάτρα να χάνει τον έλεγχο της πορείας του με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο τρίχρονος γιος τους που καθόταν στα πίσω καθίσματα του αμαξιού, ο 66χρονος και μια 53χρονη γυναίκα.





Το χρονικό


Η Jaguar που οδηγούσε ο 66χρονος βρισκόταν στην οδό Διογένης Ακρίτα με κατεύθυνση τον κόμβο Κανελλοπούλου. Το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, αρχικά συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 53χρονη και στην συνέχεια με τρίτο αυτοκίνητο με οδηγό 51χρονη. 


Στο σημείο πήγαν επτά πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους οδηγούς των τριών αυτοκινήτων, το νήπιο ηλικίας τριών ετών και την 61χρονη που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 66χρονο. Έπειτα τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους 5 τραυματίες στο νοσοκομείο της Πάτρας όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψαν στα τραύματά τους ο 66χρονος, το νήπιο ηλικίας τριών ετών και η 53χρονη οδηγός ενός εκ των αυτοκινήτων.


Τέλος, όπως αναφέρουν πληροφορίες ο 66χρονος οδηγός ζούσε και εργαζόταν στην Κολωνία κι είχε έρθει στην Πάτρα, από και όπου καταγόταν, για το γάμο της κόρης του, την οποία και πάντρεψε πριν λίγες ημέρες.


Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html