52χρονος τραυματίστηκε όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο που είχε στο τσαντάκι του – Νοσηλεύεται φρουρούμενος « Enimerosi 247

Translate

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

52χρονος τραυματίστηκε όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο που είχε στο τσαντάκι του – Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   Σεπτεμβρίου 27, 2023  |  Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023



Στο νοσοκομείο στη Ζάκυνθο νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, ένας 52χρονος καθώς τραυματίστηκε στον μηρό από το ίδιο του το όπλο.


Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 52χρονος βρισκόταν σε δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου για προσωπική του υπόθεση, όταν το τσαντάκι που είχε μέσα και ένα πιστόλι, του έπεσε από τα χέρια. Το πιστόλι εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα τον τραυμάτισε στον μηρό.


Αμέσως ειδοποιήθηκε ένα ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομεία καθώς και η Αστυνομία που τον συνέλαβε καθώς κατείχε το πιστόλι χωρίς άδεια και γι΄αυτό νοσηλεύεται φρουρούμενος.


Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου διεξάγει έρευνες για την υπόθεση.


 

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html