Εταιρεία αντικαθιστά 217 υπαλλήλους με λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης AI « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Εταιρεία αντικαθιστά 217 υπαλλήλους με λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης AI

Κατηγορία Τεχνολογία στις   1:26 μ.μ.  |  Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023




Η εταιρεία Onclusive, με έδρα το Courbevoie (Hauts-de-Seine) θα περικόψει 217 θέσεις εργασίας, που θα αντικατασταθούν από λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης έως τον Ιούνιο του 2024, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Libération.


Ο διεθνής όμιλος ειδικεύεται στην παρακολούθηση των μέσων ενημέρωσης και απασχολεί 383 άτομα στη Γαλλία. Αυτό το κοινωνικό σχέδιο αφορά παραπάνω από το μισό εργατικό δυναμικό της εταιρείας. Τρία ολόκληρα τμήματα παραγωγής θα κλείσουν. Αυτοί οι υπάλληλοι είναι υπεύθυνοι για τη διενέργεια αποδελτιώσεων και ανασκοπήσεων του τύπου για τους πελάτες τους (εταιρείες ή μεγάλα ιδρύματα). Επομένως, αυτή η εργασία έρευνας και συγκέντρωσης δεδομένων θα πραγματοποιηθεί τελικά από λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης.


«Δεν θα μείνουν σχεδόν άνθρωποι!» Εκπρόσωπος του προσωπικού στο France Culture


Οι εργαζόμενοι φοβούνται για την εξαφάνιση οποιασδήποτε ανάλυσης ή ανάδειξης πληροφοριών. «Τα πνευματικά επαγγέλματα θα απειληθούν στο μέλλον», πιστεύει ένας εκπρόσωπος του προσωπικού που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του. Σε δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε,  η Onclusive υπερασπίζεται την απόφασή της. Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι αυτές οι «νέες τεχνολογίες και νέα εργαλεία» θα προσφέρουν στους πελάτες της «γρηγορότερη και πιο αξιόπιστη εξυπηρέτηση». «Η υλοποίηση αυτού του έργου δεν αποφασίστηκε επιπόλαια», επιμένει ο Matthew Piercy, πρόεδρος της Reputational Intelligence France και Chief Financial Officer της Onclusive.


Υπόσχεση ανακατάταξης εργαζομένων


Η Onclusive δεσμεύεται επίσης να «υποστηρίζει πλήρως» τους υπαλλήλους «ως μέρος μιας στοχαστικής διαδικασίας μετάβασης». «Θα ζητηθεί η γνώμη μιας εταιρείας που ειδικεύεται στην αναταξινόμηση για να προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο εξατομικευμένες λύσεις», υπόσχεται ο Matthew Piercy στο δελτίο τύπου της εταιρείας. Την Παρασκευή 15.9 πραγματοποιήθηκε μια πρώτη διαπραγματευτική συνάντηση για τους όρους του σχεδίου προστασίας της εργασίας.



Πηγή: Cityportal

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html