«Περάσαμε πολέμους, πείνα, αλλά πρώτη φορά πνιγήκαμε»! Συγκλονίζει η κυρία Σταυρούλα 104 ετών από την Πηνειάδα Τρικάλων « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

«Περάσαμε πολέμους, πείνα, αλλά πρώτη φορά πνιγήκαμε»! Συγκλονίζει η κυρία Σταυρούλα 104 ετών από την Πηνειάδα Τρικάλων

Κατηγορία Τρίκαλα στις   9:33 μ.μ.  |  Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023




Συγκινητικό «ευχαριστώ» υπέργηρης κατοίκου της Πηνειάδας Τρικάλων στον αστυνομικό που τη διέσωσε. Η κ. Σταυρούλα Μπραζιώτη, 104 ετών κινδύνεψε να πνιγεί από τη φονική κακοκαιρία Daniel που έπνιξε τη Θεσσαλία.


Η κακοκαιρία Daniel έχει προκαλέσει βιβλικές καταστροφές στη Θεσσαλία, αφαιρώντας και ανθρώπινες ζωές. Στην Πηνειάδα Τρικάλων, η κ. Σταυρούλα Μπραζιώτη, 104 χρόνων, βοηθήθηκε από έναν αστυνομικό προκειμένου να διαφύγει τον κίνδυνο που διέτρεχε.


«Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα στη ζωή μου. Ήταν να γίνει η καταστροφή και μετά να κινηθούν; Τώρα τι να κάνουν; Περάσαμε πολέμους, περάσαμε δυστυχίες, περάσαμε πείνα, αλλά δεν πνιγήκαμε κιόλας. Αυτό το κακό δεν το έχω δει, πρώτη φορά στη ζωή μου», απαντάει με τρεμάμενη φωνή σε ερώτηση για τα όσα βίωσε τις τελευταίες μέρες με τη φονική κακοκαιρία που χτύπησε το μέρος στο οποίο ζει.


Σημειώνεται πως η αστυνομία, από την έναρξη των ακραίων καιρικών φαινομένων, παραμένει στην πρώτη γραμμή των επιχειρήσεων διάσωσης συνανθρώπων μας στη Θεσσαλία.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html