Σοκάρει ο βασανιστικός θάνατος 10χρονης – Και ο πατέρας στους 3 κατηγορούμενους « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Σοκάρει ο βασανιστικός θάνατος 10χρονης – Και ο πατέρας στους 3 κατηγορούμενους

Κατηγορία Διεθνή στις   4:15 π.μ.  |  Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023


Ο πατέρας, η μητριά και ο θείος της Σάρα έχουν κατηγορηθεί για τη δολοφονία του 10χρονου κοριτσιού, ανακοίνωσε η αστυνομία του Σάρεϊ. Πρόκειται για τους Ουρφάν Σαρίφ, τη σύντροφό του Μπεινάς Μπατούλ και τον αδελφό του Ουρφάν, Φαιζάλ Μαλίκ. Ο καθένας τους έχει επίσης κατηγορηθεί ότι προκάλεσε ή επέτρεψε τον θάνατο του παιδιού της φωτογραφίας.


Το σώμα της μικρής βρέθηκε στο σπίτι της στις 10 Αυγούστου. Απο τη νεκροψία-νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί «πολλαπλούς και εκτεταμένους τραυματισμούς». Οι τρεις ενήλικες έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο για το Πακιστάν στις 9 Αυγούστου.

 

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Gatwick μετά την αποβίβαση πτήσης από το Ντουμπάι. Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Έχουν προφυλακιστεί και θα εμφανιστούν στο δικαστήριο του Guildford Magistrates’ Court αργότερα σήμερα. Η αστυνομία του Σάρεϊ είπε ότι η μητέρα της Σάρα, Όλγα Σαρίφ, είχε ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις και υποστηρίζεται ψυχολογικά από ειδικούς αξιωματικούς.



Πηγή: nassosblog.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html