Οι φορολογικές δηλώσεις «ξεκλειδώνουν» το market pass, «παράθυρο» για δίμηνο έξτρα μπόνους « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Οι φορολογικές δηλώσεις «ξεκλειδώνουν» το market pass, «παράθυρο» για δίμηνο έξτρα μπόνους

Κατηγορία Φορολογικές δηλώσεις στις   10:50 π.μ.  |  Τρίτη 22 Αυγούστου 2023
Το τέλος των φορολογικών δηλώσεων σηματοδοτεί και την προετοιμασία για τον νέο κύκλο market pass, το οποίο αναμένεται να καλύψει με μιας του μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο ενώ δεν αποκλείεται το μέτρο να παραταθεί και για Νοέμβριο και Δεκέμβριο.


Ταυτόχρονα η ΑΑΔΕ, μετά την 31η Αυγούστου, θα ξεκινήσει τους ελέγχους προκειμένου να διαπιστώσει πόσοι από τους παλαιούς δικαιούχους συνεχίζουν να δικαιούνται το επίδομα ακρίβειας, αφού οι δικαιούχοι θα πιστοποιηθούν με βάση τα εισοδήματα του 2022, δηλαδή τις δηλώσεις του 2023.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το επίδομα θα πληρωθεί σε μία δόση, στα τέλη του Σεπτεμβρίου ή το αργότερο στις αρχές Οκτωβρίου δεδομένου ότι θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος των φορολογικών δηλώσεων και το άνοιγμα των αιτήσεων.


Είναι πιθανό μάλιστα αυτή να μην είναι η τελευταία πληρωμή Market Pass για το 2023, αφού παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να χαμηλώσει τον πήχη των προσδοκιών θεωρείται πάρα πολύ πιθανό ότι το επίδομα θα επεκταθεί και θα δοθεί μία ακόμη δόση στα τέλη Δεκεμβρίου ενδεχομένως, δηλαδή θα αφορά τους δύο τελευταίους μήνες του έτους (Νοέμβριο και Δεκέμβριο).Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html