Σούπερ μάρκετ: Τέλος για πασίγνωστη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, καθώς δεν κατάφερε να αποπληρώσει τα χρέη της. « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Σούπερ μάρκετ: Τέλος για πασίγνωστη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, καθώς δεν κατάφερε να αποπληρώσει τα χρέη της.

Κατηγορία Σούπερ Μάρκετ στις   9:38 π.μ.  |  Κυριακή 27 Αυγούστου 2023Συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί ακινήτων της πτωχευμένης αλυσίδας σουπερμάρκετ Αρβανιτίδη, για τα οποία έχει εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον από επιχειρήσεις του κλάδου, που επιδιώκουν να ενισχύσουν την παρουσία τους στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας, ή να αποτρέψουν την επέκταση ανταγωνιστών τους.


Οι πρώτοι πλειστηριασμοί έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα και είχαν θετική έκβαση.


Τα εκποιούμενα ακίνητα περιήλθαν στις αλυσίδες “Family”, “Πίτσιας”, “Εγνατία σούπερ μάρκετ” και στην εταιρεία Poseidon, που αποτελεί όχημα ειδικού σκοπού της Fortress.


Περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές αναμένεται να εμφανιστούν στους σημερινούς κι αυριανούς πλειστηριασμούς, όπου πιθανότατα θα διεκδικήσουν κάποια ακίνητα και οιαλυσίδες “Μασούτης” και “METRO”, που διθέτουν ισχυρή παρουσία στη Βόρεια Ελλάδα και δεν θέλουν να δουν ανταγωνιστές να τους αφαιρούν ζωτικό χώρο.


Επισημαίνεται ότι τα περισσότερα από τα εκποιούμενα εμπορικά ακίνητα είναι ήδη μισθωμένα σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ.


Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Top Hits και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.


Η συνολική αξία των εκποιηθέντων και εκποιούμενων καταστημάτων της πτωχευμένης αλυσίδας υπολογίζεται σε 21 εκατ. ευρώ.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html