Έπιασαν στα πράσα «μακρυχέρα» καθαρίστρια – Άδειαζε σπίτια και δωμάτια ξενοδοχείων « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Έπιασαν στα πράσα «μακρυχέρα» καθαρίστρια – Άδειαζε σπίτια και δωμάτια ξενοδοχείων

Κατηγορία Μύκονος στις   3:00 μ.μ.  |  Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023


Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε η «μακρυχέρα» καθαρίστρια που τρύπωνε σε δωμάτια πολυτελών κατοικιών και ξενοδοχείου της Μυκόνου και άρπαζε χρήματα και κοσμήματα ενώ «έγδυσε» ακόμη και τον ιδιοκτήτη του καταλύματος όπου εργαζόταν.


Η 45χρονη υπάλληλος από την Αλβανία πιάστηκε στα πράσα μετά από καταγγελία θύματος ενώ οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για serial «ποντικό» που δρούσε τα τελευταία 4 χρόνια στη Μύκονο. Η σύλληψη της καθαρίστριας με τα μακριά χέρια σημειώθηκε στις 10 το πρωί του Σαββάτου 19 Αυγούστου.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ., η 45χρονη «εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα της ως καθαρίστρια στην οικία και ξενοδοχειακή μονάδα ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού, στις 18 Αυγούστου 2023 αφαίρεσε από την τσέπη της βερμούδας του 50 ευρώ. Στις 19 Αυγούστου 2023 αφαίρεσε από την τσέπη της βερμούδας του 100 ευρώ ενώ στις 19 Αυγούστου από δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε ημεδαπή, δυο βραχιόλια.


Επιπλέον, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, εκτιμάται ότι κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων τεσσάρων ετών, στην περιοχή «Ληνώ» Μυκόνου, αφαίρεσε τμηματικά από διάφορους χώρους της οικίας του το συνολικό χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία της, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 17.000 ευρώ».



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html