Διακοπές σε κάμπινγκ: Προτάσεις με φόντο τις υπέροχες παραλίες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Διακοπές σε κάμπινγκ: Προτάσεις με φόντο τις υπέροχες παραλίες

Κατηγορία Καλοκαίρι στις   6:00 π.μ.  |  Σάββατο 26 Αυγούστου 2023




Η επιλογή για διακοπές σε κάμπινγκ, δεν είναι απλά ένας ακόμη τρόπος διαμονής, αλλά μια φιλοσοφία ζωής. 


Όσοι επιλέγουν να περάσουν τις μέρες τους παρέα με την σκηνή τους, αγαπούν την σύνδεση με τη φύση που βιώνουν και την ξεγνοιασιά που προσφέρει η άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον. Αν θες κι εσύ να το ζήσεις για πρώτη φορά, ή απλά να θυμηθείς πώς είναι, σου προτείνουμε οργανωμένα κάμπινγκ σε πανέμορφα μέρη, που πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς.


Διακοπές σε κάμπινγκ: Σίμος, Ελαφόνησος

Ελαφόνησος-Σίμος

Ο Σίμος είναι ένα απ’ τα δημοφιλέστερα κάμπινγκ της χώρας, αφού η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, κόβει κυριολεκτικά την ανάσα. Πλήρως οργανωμένο με παροχές πλυντηρίου και κουζίνας, θα βρεις στο χώρο του από μίνι μάρκετ, μέχρι εστιατόριο αν προτιμάς μια λίγο πιο άνετη εκδοχή της εμπειρίας. Αυτό που πραγματικά όμως θα σου μείνει αξέχαστο, είναι η παραλία Σίμος μόλις 50 μέτρα απ’ το σημείο του Κάμπινγκ.


Ελαφόνησος - Σίμος
Παραλία Σίμος


Με τοπίο που μοιάζει σαν να ξεπήδησε από ζωγραφικό πίνακα, τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά της θα σε αφήσουν πλήρως μαγεμένο με τους χρωματισμούς τους. Οι ύψους δέκα μέτρων αμμόλοφοι, σε συνδυασμό με ένα στενόμακρο κομμάτι ξηράς που κόβει την ακτή στα δύο, συνθέτουν μια απ’ τις εξωτικές παραλίες της Μεσογείου. Η ζεστή και αβαθής θάλασσα σε προσκαλεί να την απολαύσεις ανεξάρτητα απ’ την ηλικία σου. Θα περπατήσεις σε παχιά αμμουδιά με χρυσαφί αποχρώσεις, όπου θα βρεις σημεία ελεύθερα και οργανωμένα για να ευχαριστηθείς απόλυτα την εντυπωσιακή της εικόνα που θυμίζει ακρογιαλιές της Καραϊβικής.


Πώς θα φτάσεις στην Ελαφόνησο: Η Αθήνα απέχει απ’ την Ελαφόνησο περίπου 4,5 ώρες, ακολούθησε την διαδρομή με κατεύθυνση  Τρίπολη- Σπάρτη, συνέχισε προς Μονεμβασιά, μόλις περάσεις τους Μολάους  συμβουλέψου τις οδικές σημάνσεις για να φτάσεις στο λιμάνι της Πόυντας ώστε  να πάρεις το Ferry Boat που θα σε πάει στην Ελαφόνησο.


Διακοπές σε κάμπινγκ: Makis, Σίφνος


Σίφνος-Καμάρες

Το Κάμπινγκ Makis στο νησί της Σίφνου συγκαταλέγεται στα μέρη, που αξίζουν σίγουρα μια επίσκεψη σου. Σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών απ’ το λιμάνι του νησιού σ’ έναν κατάφυτο περιβάλλον, θα βρεις ένα πλήρως οργανωμένο χώρο, με ένα πλήθος παροχών που θα σε αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένο. Μα πάνω απ’ όλα ακριβώς απέναντι του, θα βρεις την παραλία Καμάρες , που δεν θα χρειαστείς ούτε δύο λεπτά για να κάνεις τις βουτιές σου στα νερά της.


Σίφνος-Καμάρες
Παραλία Καμάρες


Η παραλία Καμάρες, είναι μια απ’ τις υπέροχες ακρογιαλιές του νησιού, που βρέχει την δυτική πλευρά του. Στρωμένη με αμμουδιά και περιστοιχισμένη από πλούσια φυσική βλάστηση, αν βρίσκεσαι κατά μήκος της τον Αύγουστο, θα δεις ανθισμένα και τα κρινάκια της άμμου. Αυτός ο σχετικά ρηχός όρμος, λαμβάνει κάθε χρόνο με το σπαθί του το βραβείο της Γαλάζιας Σημαίας. Η ησυχία που αποπνέει κατά μήκος της και τα κρυστάλλινα νερά της κάνουν αυτήν την ακτή ιδανική για όλα τα μέλη της οικογένειας. Για όση ώρα μείνεις για να ευχαριστηθείς το κολύμπι και την θέα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο οργανωμένο ή το ελεύθερο κομμάτι της.


Πώς θα φτάσεις στη Σίφνο: Η Σίφνος έχει άμεση σύνδεση με το λιμάνι του Πειραιά, όπου η επιλογή του ταχύπλοου, σου προσφέρει ένα ταξίδι διάρκειας 3,5 ωρών.


Gythion Bay, Γύθειο


Γύθειο

Το Gythion Bay, είναι ένα κάμπινγκ στα εδάφη της Πελοποννήσουπου θα σε εντυπωσιάσει με το φυσικό του τοπίο κι όχι μόνο. Με ένα πλήθος από δραστηριότητες που μπορείς να επιδοθείς στις εγκαταστάσεις του από τραπέζι του Πινγκ- Πονγκ και βελάκια, μέχρι συναυλίες και εκδηλώσεις, οι μέρες σου θα περάσουν γεμάτες με χαλάρωση αλλά και ψυχαγωγία. Θα το βρεις ακριβώς μπροστά από μια απ’ τις πιο όμορφες παραλίες του Γύθειου, αυτή του Μαυροβουνίου.


Γύθειο-Μαυροβούνι
Παραλία Μαυροβούνι


Η παραλία  Μαυροβούνιη μεγαλύτερη παραλία της Μάνης, είναι τοποθετημένη στη νότια πλευρά του Γυθείου. Χοντρή άμμος και διαυγή βαθιά νερά χαρακτηρίζουν αυτήν την πολυβραβευμένη ακτή, που είναι ο τόπος που επιλέγουν οι χελώνες καρέτα- καρέτα να εκκολάψουν τα αυγά τους. Κατά μήκος της εκτός απ’ τα ελεύθερα θα βρεις και οργανωμένα σημεία, με το απέραντο μέγεθος της, να εγγυάται βουτιές σε πλήρη χαλάρωση, αφού είναι σχεδόν αδύνατο να την βρεις με πολυκοσμία. Οι άνεμοι που κάνουν την εμφάνιση τους, την κάνουν πόλο έλξης όσων ασχολούνται με θαλάσσια σπορ που αναζητούν σύμμαχο τους, τον αέρα


Πώς θα φτάσεις στο Γύθειο: Η Αθήνα χωρίζεται 260 χιλιόμετρα απ’ την πόλη του Γύθειου, τα οποία θα καλύψεις με ένα ταξίδι περισσοτέρων των 3 ωρών.


Camping, Αντίπαρος


Αντίπαρος-Κάμπινγκ

Το camping της Αντιπάρου, είναι εδώ και περίπου πενήντα χρόνια ένα καταφύγιο χαλάρωσης για όσους επιθυμούν να ζήσουν παρέα με τη φύση. Τοποθετημένο σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον, απέχει μόλις 500 μέτρα απ’ την πόλη. Στο εστιατόριο του θα γευτείς παραδοσιακά πιάτα φτιαγμένα με μεράκι, ενώ υπάρχει και μπαρ για να απολαύσεις δροσιστικά ποτά, αλλά και μίνι μάρκετ. Ακριβώς δίπλα απ’ το camping θα βρεις μια απ’ τις πιο διάσημες παραλίες του νησιού.


Παραλία Κάμπινγκ

Η ομώνυμη παραλία Κάμπινγκείναι επισήμως παραλία που μπορείς σε σημεία της να επιδοθείς σε γυμνισμό. Τα πεντακάθαρα ζεστά νερά της διαθέτουν γαλαζοπράσινες αποχρώσεις, ενώ η μεγάλη αμμουδιά της είναι ιδανική για να μείνεις και να απολαύσεις την δύση του ηλίου. Προχώρησε προς το τέλος της παραλίας, λίγο μετά απ’ τα βραχάκια για να βρεις άλλη μια υπέροχη ακρογιαλιά.


Πώς θα φτάσεις στην Αντίπαρο: Για να καταφέρεις να επισκεφτείς την Αντίπαρο θα χρειαστείς μια διαδρομή μισής ώρας απ’ το λιμάνι της Παροικιάς στην Πάρο. Η διαδρομή Αθήνα-Πάρος γίνεται απευθείας απ’ το λιμάνι του Πειραιά και διαρκεί περίπου 5 ώρες.


Η επιλογή ενός οργανωμένου κάμπινγκ για να περάσεις τις διακοπές σου εκτός από μοναδικά φυσικά τοπία, με υπέροχες θάλασσες σε απόσταση αναπνοής, σου προσφέρουν την πολυπόθητη αποσυμπίεση απ’ την καθημερινότητα, με το απόλυτο γέμισμα μπαταριών. Μην διστάσεις να το εκμεταλλευτείς.


Πηγή: exploringgreece.tv


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html