Κικίλιας: 9 απόπειρες εμπρησμού στον Αυλώνα – «Δεν θα γλιτώσετε!» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Κικίλιας: 9 απόπειρες εμπρησμού στον Αυλώνα – «Δεν θα γλιτώσετε!»

Κατηγορία Πυρκαγιές στις   1:40 μ.μ.  |  Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023


Για εννέα απόπειρες εμπρησμού στην περιοχή του Αυλώνα έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας κατά την έκτακτη ενημέρωση για την εικόνα στα πύρινα μέτωπα της χώρας το μεσημέρι της Πέμπτης (24.08.23).


 Σε μια έκτακτη παρέμβασή του, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας κατήγγειλε και επισήμως ότι η φωτιά στον Αυλώνα είναι προϊόν εμπρησμού, δίνοντας και στοιχεία από την Πυροσβεστική, για τις εστίες που εκδηλώθηκαν μέσα σε πολύ σύντομα χρονικό διάστημα.


Ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για 9 απόπειρες εμπρησμού από τις 8 το πρωί, μίλησε για ένα ασημί αγροτικό αυτοκίνητο που αναζητείται και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων.


"Οι εθελοντές μας και όλη η Πολιτική Προστασία δίνουν τεράστιες μάχες για την αντιμετώπιση πυρκαγιών που εκδηλώνονται σε όλη την επικράτεια και κάποιες από αυτές παίρνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις λόγω των θυελλωδών ανέμων. Κάποιοι αλιτήριοι εμπρηστές βάζουν φωτιές θέτοντας σε κίνδυνο τα δάση, τις περιουσίες και πρωτίστως τις ανθρώπινες ζωές.


Στους πρόποδες της Πάρνηθας, στην περιοχή Αυλώνα, από τις 8 το πρωί έγιναν 9 απόπειρες εμπρησμού:


8.13 Περιοχή Αυλώνα, πρώτη προσπάθεια,

8.57, Περιοχή Συκάμινο Αυλώνα τρεις προσπάθειες,

9.47, Περιοχή Συκάμινο Αυλώνα άλλες τρεις προσπάθειες,

10.51 Βόρεια της Αυλώνας μία προσπάθεια

12.02 Βόρεια της Αυλώνας, στους πρόποδες της Πάρνηθας, μία προσπάθεια εμπρησμού η οποία πήρε διαστάσεις.


Αυτό που συμβαίνει είναι όχι απλά ανεπίτρεπτο, αλλά αισχρό και εγκληματικό" τόνισε σε οργισμένο τόνο, ενώ είπε πως αναγνωρίστηκε ασημί αγροτικό ημιφορτηγό που πιθανόν εμπλέκεται στα περιστατικά.


"Γίνονται προσαγωγές υπόπτων. Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, κυρίως η Ελληνική Αστυνομία και πάντως θα κάνουν τα πάντα για να συλλάβουν τους εμπρηστές. Εγκληματείτε ενάντια στη χώρα δεν θα γλιτώσετε, θα σας βρούμε. Θα λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη" είπε.



 ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html