Συνελήφθη 83χρονη που «νοίκιαζε» το σπίτι της σε παράτυπους μετανάστες και χρέωνε τον καθένα 20 ευρώ την ημέρα « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Η έγκυος σύζυγος του «παλαιοχριστιανού» εξηγεί γιατί «εξαφανίστηκε»

Η πρώτη δήλωση της μητέρας των παλαιοχριστιανών που διέμεναν στην ορεινή Κορινθία. Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της μητέρας της οι...

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Συνελήφθη 83χρονη που «νοίκιαζε» το σπίτι της σε παράτυπους μετανάστες και χρέωνε τον καθένα 20 ευρώ την ημέρα

Κατηγορία Ρόδος στις   9:57 μ.μ.  |  Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

 Στη σύλληψη μίας 83χρονης στη Ρόδο, η οποία παραχωρούσε το σπίτι της σε παράτυπους μετανάστες έναντι χρηματικής αμοιβής, προχώρησαν στελέχη του λιμενικού σώματος.


Σε νομότυπη έρευνα στην οικία της 83χρονης, βρέθηκαν οκτώ αλλοδαποί που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων, ενώ εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρεις αμφιβόλου γνησιότητας ταυτότητες. Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, η 83χρονη ημεδαπή αναγνωρίστηκε ως η ιδιοκτήτρια της ανωτέρω οικίας, στην οποία διέμεναν οι εν λόγω αλλοδαποί, οι οποίοι κατέβαλαν ημερησίως το ποσό των είκοσι ευρώ κατ’ άτομο.


Η διεύθυνση Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων σε συνεργασία με την Λιμενική Αρχή Ρόδου, αναλύει και επεξεργάζεται όλα τα μέχρι στιγμής συλλεχθέντα στοιχεία και διερευνά όλα τα περαιτέρω ενδεχόμενα.


Στο μεταξύ, στη σύλληψη είκοσι πέντε παράτυπων μεταναστών προχώρησαν στελέχη του λιμενικού στον λιμένα Ακαντιάς Ρόδου, πριν τον απόπλου επιβατηγού πλοίου.


Οι συλληφθέντες διαπιστώθηκε ότι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων, ενώ σε περαιτέρω έλεγχο των αποσκευών τους εντοπίστηκαν συνολικά δεκαοκτώ ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html