Εκτός ελέγχου η φωτιά στη Ρόδο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Εκτός ελέγχου η φωτιά στη Ρόδο

Κατηγορία Ρόδος στις   12:18 π.μ.  |  Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023




Εκτός ελέγχου είναι το βράδυ της Τρίτης η φωτιά στο μέτωπο προς τα Λάερμα της Ρόδου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που δίνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να την περιορίσουν .


Σύμφωνα με το rodosreport.gr, η φωτιά έχει πολλά μέτωπα - μετά την πρώτη αρχική εστία μεταξύ Απόλλωνα Έμπωνα μέχρι τα Λάερμα.


Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δεν σταματούν να παλεύουν με τις φλόγες, ωστόσο υπάρχουν πολλές αναζωπυρώσεις. Στο σημείο κατευθύνονται ακόμα περισσότερες εθελοντικές ομάδες για να βοηθήσουν. Δυσκολίες παρουσιάζονται στον ανεφοδιασμό των οχημάτων καθώς ξεμένουν από νερό, ενώ αρκετές φορές οχήματα βρέθηκαν εγκλωβισμένα χωρίς νερό.


Στο σημείο, που βρίσκεται μακριά από την πόλη του νησιού, έχουν σπεύσει δασοπυροσβεστικές δυνάμεις με επανδρωμένα οχήματα από τα γύρω φυλάκια και τη Ρόδο. Επιχειρούν ταυτόχρονα και εθελοντικές οργανώσεις του νησιού με οχήματα.


Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης, ανέφερε πως στο σημείο επιχειρούν 66 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 18 οχήματα, ενώ από αέρος επιχείρησαν μέχρι το τελευταίο φως 3 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. 


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html