Θρίλερ με 41χρονο κτηνοτρόφο στην Κάρυστο: Πήγε να σώσει τα ζώα του από τη φωτιά και χάθηκαν τα ίχνη του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Θρίλερ με 41χρονο κτηνοτρόφο στην Κάρυστο: Πήγε να σώσει τα ζώα του από τη φωτιά και χάθηκαν τα ίχνη του

Κατηγορία Εύβοια. στις   4:33 μ.μ.  |  Τρίτη 25 Ιουλίου 2023




Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ με πρωταγωνιστή έναν 41χρονο κτηνοτρόφο στην Κάρυστο. Όταν η φωτιά πλησίαζε το μαντρί του ο άνδρας πήγε εκεί για να σώσει τα ζώα του και έκτοτε αγνοείται.


Η μάχη με τα πύρινα μέτωπα σε Ρόδο, Κάρυστο και Κέρκυρα συνεχίστηκε για ακόμη ένα βράδυ με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές να προσπαθούν να τα περιορίσουν. Με το πρώτο φως της ημέρας σηκώνονται και τα εναέρια μέσα.


Όπως μετέδωσε σήμερα το Mega συνεχίζεται το θρίλερ με έναν κτηνοτρόφο 41 ετών, ο οποίος αγνοείται ενώ ο αδερφός του κτηνοτρόφου που έχει εξαφανιστεί επισημαίνει πως ο 41χρονος δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν και έτσι ο ίδιος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνισή του.


Την ίδια στιγμή οι περισσότεροι κάτοικοι του Πλατανιστού εκτός από κάποιους ηλικιωμένους δεν έχουν εκκενώσει την περιοχή, παρόλες τις εκκλήσεις του 112 και μένουν για να υπερασπιστούν τις περιουσίες τους και τα σπίτια τους.


Η μάχη με τις φλόγες στην Κάρυστο ήταν το βράδυ της Δευτέρας (24/7) ολονύχτια. Ειδικότερα στις 2 παρά είκοσι τα ξημερώματα της Τρίτης ήρθε μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του Πλατανιστού προκειμένου να εκκενώσουν προς την Κάρυστο.


Στην είσοδο του οικισμού υπάρχουν σπίτια ωστόσο μέσα στον οικισμό υπάρχουν αναζωπυρώσεις, με τη βλάστηση να μην είναι χαμηλή όπως σε άλλα σημεία, αλλά υπάρχουν και δέντρα.


Οι αναζωπυρώσεις είναι διάσπαρτες και μέχρι στιγμής δεν φυσάει αλλά όπως αναφέρει η ΕΜΥ από το μεσημέρι και μετά θα εκδηλωθούν ισχυροί άνεμοι.


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html