Καβάλα: Δύο σενάρια εξετάζονται για τον θάνατο της 68χρονης - Τι προβληματίζει τους ιατροδικαστές « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Καβάλα: Δύο σενάρια εξετάζονται για τον θάνατο της 68χρονης - Τι προβληματίζει τους ιατροδικαστές

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   11:05 μ.μ.  |  Κυριακή 4 Ιουνίου 2023




Πού αποδίδουν οι αστυνομικές Αρχές τον θάνατο της 68χρονη κτηνοτρόφου - Οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες και τα ευρήματα που προβληματίζουν τους ιατροδικαστές


Σε δύο σενάρια έχουν καταλήξει οι αστυνομικές Αρχές για το μαρτυρικό θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου από το Ποδοχώρι Καβάλας, με την υπόθεση να λαμβάνει διαστάσεις θρίλερ.


Έπειτα από τις πρώτες ενδείξεις από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της γυναίκας η οποία βρέθηκε νεκρή δίπλα από το ποιμνιοστάσιό της, οι Αρχές «κύκλωσαν» το ενδεχόμενο δολοφονίας.


Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ και έπειτα από τη δεύτερη εξέταση ιατροδικαστή ο οποίος βρέθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε η 68χρονη, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο τη γυναίκα να σκότωσε ένα κριάρι, το οποίο μάλιστα στο παρελθόν είχε δώσει δείγματα επιθετικής συμπεριφοράς.


Οι έρευνες συνεχίζονται προς πάσα κάθε κατεύθυνση αλλά όπως αναφέρει η ΕΡΤ, αυτό που προβληματίζει τους ιατροδικαστές και γι' αυτό τον λόγο πραγματοποιήθηκε δεύτερη αυτοψία στο σημείο του εγκλήματος από διαφορετικό ιατροδικαστή, είναι ότι στη σορό δε βρέθηκαν σημάδια πάλης.


Έφερε βαριά τραύματα η 68χρονη


Αν και καλύπτει πέπλο μυστήριου τις συνθήκες υπό τις οποίες έφυγε από τη ζωή η 68χρονη, θεωρείται βέβαιο ότι ο θάνατος της ήταν μαρτυρικός.


«Το θύμα έφερε βαριές κακώσεις στο θώρακα. Διαπιστώθηκε εσωτερική αιμορραγία, ρήξη εσωτερικών οργάνων. Γνωρίζουμε ότι στην περιοχή υπάρχει ένα μεγάλο κριάρι. Περιμένουμε τα αποτελέσματα DNA από τα ρούχα του θύματος, για να διαπιστωθεί με ακρίβεια η αιτία του βίαιου θανάτου της γυναίκας», είπε μεταξύ άλλων ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης.


«Την έδερνε και μου έλεγε θα τη σκοτώσω» - Σοκάρει ο αδερφός της 68χρονης


Συντριμμένος ο αδερφός της 68χρονης κτηνοτρόφου, προχώρησε σε μια αποκαλυπτική μαρτυρία για τον σύζυγο της 68χρονη, τον οποίο καταγγέλλει για βίαιη συμπεριφορά.


«Συνέχεια την έδερνε, την έκανε, την έρανε, την απειλούσε και μένα προσωπικά με έπαιρνε τηλέφωνο, ‘έλα παρ’ την, θα τη σκοτώσω’. Από τότε που παντρεύτηκαν, όλο τέτοια προβλήματα είχαν. Υπήρχε έντονη οικογενειακή βία μέσα στο σπίτι εδώ και δεκαετίες», είπε συγκεκριμένα ο αδερφός της άτυχης γυναίκας.


«Το γραφείο τελετών που πήγε εκεί για να κάνει τη νεκροψία, μου είπε ότι είχε πολλαπλές κακώσεις, και εξωτερικές και εσωτερικές. Πνευμόνια, κεφάλια, πλευρά σπασμένα, ρήξη σπλήνας, εσωτερική αιμορραγία και πολλά, πολλά, πολλά», ανέφερε μεταξύ άλλων.



Το σενάριο για χτύπημα από το κριάρι


Ο ιατροδικαστής της Κομοτηνής στη δεύτερη αυτοψία που διενήργησε στο ποιμνιοστάσιο της 68χρονης, διαπίστωσε την ύπαρξη ενός κριαριού -ιδιοκτησίας της γυναίκας- άνω των 70 κιλών που παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά, το οποίο μάλιστα στο παρελθόν είχε σπάσει πόρτες χρησιμοποιώντας τα πόδια και το κεφάλι του.


Όπως αναφέρει το Thesstoday, με δεδομένο το ύψος της γυναίκας καθώς και του κριαριού αλλά και των σημείων των χτυπημάτων που έφερε στο κορμί της (επιφανειακή ρήξη σπλήνας και κατάγματα πλευρών) εξετάζεται το ενδεχόμενο αν τα χτυπήματα τα κατάφερε το ζώο και γι’ αυτόν τον λόγο την Τρίτη θα ληφθεί δείγμα DNA από τα ρούχα και τα νύχια της, ώστε να διακριβωθεί εάν συνδέονται οι κακώσεις, καθώς και αν θα εντοπιστούν τρίχες ή DNA ζώου.


Πάντως οι αρμόδιες πηγές επεσήμαναν χαρακτηριστικά στο ThessToday.gr ότι η άτυχη γυναίκα δεν έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, παρά μόνο μικροεγκεφαλικές ερεθίσεις που προήλθαν από την πτώση της στο έδαφος, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι από τη θωρακική της κοιλότητα έχασε 1,7 λίτρα αίματος, απόρροια της εσωτερικής αιμορραγίας από τα τρία – τέσσερα χτυπήματα που φανερώθηκαν μετά τη νεκροτομή του Σαββάτου.



Πηγή: newsbomb.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html