Εκλογές 2023 – Άδωνις Γεωργιάδης: Η αλλαγή Συντάγματος θέλει ευρύτερες συναινέσεις – Θέλουμε την αλλαγή του άρθρου 16 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Εκλογές 2023 – Άδωνις Γεωργιάδης: Η αλλαγή Συντάγματος θέλει ευρύτερες συναινέσεις – Θέλουμε την αλλαγή του άρθρου 16

Κατηγορία Πολιτική στις   5:20 π.μ.  |  Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023


Στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή Live News μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.


Ο κ. Γεωργιάδης αρχικά τόνισε πως «πιστεύω ότι στις εκλογές δουλεύεις, τρέχεις, εξηγείς στον κόσμο την πολιτική σου, αφήνεις τον κόσμο να αποφασίσει και στο τέλος κάνεις ταμείο. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε αυτοδύναμη κυβέρνηση, η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα».


Αναφερόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης, τόνισε ότι «τον πιάνει τρόμος με τους φόρους» και τις αναφορές στελεχών για αυξήσεις.


«Έγινε μεγάλη φασαρία για τον φόρο στο μέρισμα. Τον πήγαμε στο 5% και έχουμε πάρει τριπλάσια χρήματα από όσα έπαιρνε με το 15% ο ΣΥΡΙΖΑ. (…) Στο κομμάτι που αφορά στον πληθωρισμό, έχουμε κάνει τα διάφορα pass.Δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του πίσω. Τα pass είναι ένα εκτάτο μέτρο σε μια έκτακτη συνθήκη του πληθωρισμού. (…) Η κεντρική γραμμή της ΝΔ είναι όλοι οι φόροι μόνο προς τα κάτω. Οι φόροι με Μητσοτάκη μόνο προς τα κάτω, τελεία».


«Δε θα το έγραφα ποτέ»


Αναφερόμενος στις δηλώσεις Ψαριανού για τους καθηγητές, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι αυτός δε θα έκανε ποτέ τέτοιες δηλώσεις.


«Δε θα τα έγραφα ποτέ. Έχει έναν τρόπο που εκφράζεται πάρα πολλά χρόνια», είπε, ενώ αναφερόμενος στην τράπεζα θεμάτων, υπογράμμισε ότι σε μια τέτοια μαζική επίθεση, ακόμα και συστήματα της NASA θα έπεφταν.


«Υπάρχει σύστημα στον κόσμο που να δεχθεί 165 εκατ. κλικς και δε θα είχε πρόβλημα; Υπάρχουν συστήματα ηλεκτρονικά της NASA, του Πενταγώνου που πέφτουν. Δεν υπάρχει σύστημα απρόσβλητο σε μια κυβερνοεπίθεση. Ξαφνικά, προ των εκλογών, κάποιοι χάκερς αποφάσισαν να χτυπήσουν την τράπεζα θεμάτων στην Ελλάδα».


«Η αλλαγή Συντάγματος θέλει ευρύτερες συναινέσεις»


Σχετικά με τη δήλωσή του για αλλαγή Συντάγματος σε περίπτωση που η ΝΔ συγκεντρώσει 180 βουλευτές, δήλωση που κατέκρινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Η βούληση που έχουμε είναι να αλλάξουμε το άρθρο 16 του Συντάγματος. (…) Στόχος, να διαμορφωθούν οι συνθήκες για να κάνουμε τις αναγκαίες αλλαγές στο Σύνταγμα. Μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές. Έχω βαρεθεί να λένε fake news και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Εγώ λέω ότι αντί να τσακωνόμαστε σε πράματα αυτονόητα, δε θα ήταν πιο ωραίο να συζητήσουμε για το πώς θα λύσουμε τα προβλήματα των ανθρώπων;».


Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μίλησε και για το κόμμα Νίκη, σημειώνοντας: «Μου ήταν σχεδόν άγνωστο, εντυπωσιακό το ποσοστό που πήρε για πρωτοεμφανιζόμενο. Δε θέλω να θίξω κανέναν, αλλά η ιδέα ότι οι εμβολιασμένοι έχουμε μαγνητικές ικανότατες, μου φαίνεται υπερβολική».


Κλείνοντας, ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Θεόδωρου Πάγκαλου.



Πηγή: newsit.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html