15 χρόνια από τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου – Ήταν η αρχή του τέλους για την οικογένειά του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

15 χρόνια από τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου – Ήταν η αρχή του τέλους για την οικογένειά του

Κατηγορία Lifestyle στις   9:17 μ.μ.  |  Κυριακή 4 Ιουνίου 2023




Ήταν 4 Ιουνίου 2008 όταν η είδηση πως ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του, στο Παγκράτι, σόκαρε τους πάντες. Ο βίαιος θάνατός του ήταν η αρχή του τέλους για την οικογένειά του, αφού λίγο καιρό μετά έφυγαν από τη ζωή η αδερφή, ο γαμπρός και η μητέρα του!


Το μοιραίο πρωινό της 4ης Ιουνίου 2008 ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν είχε εμφανιστεί στο γύρισμα για τη σειρά «Εξαφάνιση». Οι συνεργάτες του έμαθαν από το ραδιόφωνο πως είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι. Τον είχε βρει κατακρεουργημένο η οικιακή βοηθός. Ήταν νεκρός στο σαλόνι του διαμερίσματος, με 21 μαχαιριές στην καρδιά, τον λαιμό και τους πνεύμονες.


51 ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία, η ΕΛ.ΑΣ φτάνει στην εξιχνίαση, συλλαμβάνοντας τον 34χρονο τότε Ντέιβιντ Μουρτικνέλι, γεωργιανής καταγωγής, βάσει δακτυλικών αποτυπωμάτων.


Ο Γεωργιανός παραδέχεται πως δολοφόνησε τον ηθοποιό. Είπε ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και πως το θύμα του είχε ζητήσει να συνευρεθούν ερωτικά παρά τη θέλησή του. Ο Ντέιβιντ Μουρτικνέλι καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, αρχικά το 2009 και τελεσίδικα το 2015.


Η είδηση της δολοφονίας του καταρρακώνει την οικογένειά του στη Δράμα. Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά, έφυγε από τη ζωή η αδελφή του Έφη Παπαθεοδώρου, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με καρκίνο. Ακολούθησε ο θάνατος του συζύγου της.


Τρία χρόνια μετά από τον θάνατο της Έφης Παπαθεοδώρου, ακριβώς την ίδια μέρα, έφυγε και η μητέρα του ηθοποιού, Νικολέττα Σεργιανοπούλου.


Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Νίκου Σεργιανόπουλου ήταν στις 13 Μαΐου 2008 στην εκπομπή «Καφές με την Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη.


Όσοι τον γνώριζαν έλεγαν πως η σύλληψή του, έξι μήνες πριν από τη δολοφονία του, για κατοχή ναρκωτικών, τον είχε καταρρακώσει ψυχολογικά.



Στις 2 Δεκεμβρίου 2007, σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο συνελήφθη γιατί είχε στην κατοχή του 35 γραμμάρια κοκαΐνης. Παρότι κατηγορήθηκε για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, δεν προφυλακίστηκε, αφού δήλωσε και διαγνώστηκε ως εξαρτημένος χρήστης.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html