Τραγωδία! Λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό - Ένας νεκρός και 14 τραυματίες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Τραγωδία! Λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό - Ένας νεκρός και 14 τραυματίες

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   8:00 π.μ.  |  Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023




Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 14 τραυματίστηκαν, όταν λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό ύστερα από τροχαίο με τρία αυτοκίνητα που σημειώθηκε σήμερα (04.06.2023) τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο Α16 Νάπολη – Κανόσα, κοντά στην επαρχία Αβελίνο, στην Ιταλία. 


Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, στον αυτοκινητόδρομο Α16 έγινε ένα τροχαίο ατύχημα μεταξύ τριών αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία ένας οδηγός. Το προπορευόμενο λεωφορείο με 38 επιβάτες -που είχε αναχωρήσει από το Λέτσε στις 11 το βράδυ του Σαββάτου (03.06.2023) με προορισμό τη Ρώμη στις 7 το πρωί – έπεσε πάνω σε ένα από τα ακινητοποιημένα οχήματα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να πέσει σε γκρεμό. 




Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό υπάρχουν 14 τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία. Δύο από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι υπόλοιποι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο δημοτικό γυμναστήριο του Αβελίνο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι περισσότεροι φέρουν μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος. 



“Όλοι κοιμόμασταν. Αυτό που μας ξύπνησε ήταν το βίαιο φρενάρισμα και μετά το “μπαμ”, όταν συγκρουστήκαμε με αυτοκίνητα, πριν καταλήξουμε στο γκρεμό”, δήλωσε ένας από τους επιβάτες του λεωφορείου.








Πηγή φωτογραφιών: Rainews24

Πηγή: newsit.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html