Ο «γύπας του TikTok» ξαναχτυπά ‑ «Καλά οι γυναίκες, αλλά άμα αρχίσουν και το λένε και οι άντρες... » « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Ο «γύπας του TikTok» ξαναχτυπά ‑ «Καλά οι γυναίκες, αλλά άμα αρχίσουν και το λένε και οι άντρες... »

Κατηγορία Lifestyle στις   8:24 μ.μ.  |  Σάββατο 6 Μαΐου 2023




Ο Σταύρος Γεωργάς, ο άνδρας που έγινε γνωστός ως «ο γύπας του TikTok» ανάρτησε ένα νέο βίντεο, στο οποίο αναφέρει πως οι ατάκες τους έχουν γίνει πλέον «viral», με τον κόσμο που τον συναντά στον δρόμο να του τις αναφέρει συχνά.


Ο άνδρας που έστειλε σε πάνω από 6 χιλιάδες γυναίκες μηνύματα και προκάλεσε ιντερνετικό «κομφούζιο» με τα ηχητικά «Με τσέχασες» και «Ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι» ανάρτησε ένα νέο βίντεο στο TikTok, μαζί με τον σκύλο του.


Σε αυτό, ακούγεται να περιγράφει τη σημερινή ημέρα, ενώ εξήγησε πως δύο άτομα που τον συνάντησαν, είπαν τη χαρακτηριστική φράση του «με τσέχασες», προσπαθώντας προφανώς να τον «τρολάρουν».


«Παιδιά καλημέρα, στις 9:00 πήγα να ψωνίσω σε ένα μαγαζί, ήταν μια γυναίκα μέσα, παίρνω κάποια πράγματα που θέλω και μετά από δύο λεπτά μπαίνει μια άλλη κοπέλα και λέει "Μαργαρίτα, δεν με ξύπνησες το πρωί, με τσέχασες". Λέω "κάποιος μου κάνει πλάκα". Φεύγω μετά από λίγο, πάω στο περίπτερο να πάρω τα τσιγάρα μου και μου λέει "φίλε μου, τσέχασες τα τσιγάρα σου"», περιγράφει αρχικά.


«Ρε παιδιά, καλά να το λένε οι γυναίκες, αλλά άμα αρχίσουν και το λένε κι οι άντρες... Εγώ δεν έχω καταλάβει τι έχετε πάθει με αυτό το "με τσέχασες". Πραγματικά σας το λέω, δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με αυτό το πράγμα», συμπληρώνει στη συνέχεια ο Σταύρος Γεωργάς.


Δείτε το βίντεο:


Πηγή: protothema.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html