Η απόλυτη ανατροπή στο Survivor - Φεύγει κορυφαίο όνομα μετά τον Αγόρου - Στο... τσακ γλίτωσε ο Μαρτίκας! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Η απόλυτη ανατροπή στο Survivor - Φεύγει κορυφαίο όνομα μετά τον Αγόρου - Στο... τσακ γλίτωσε ο Μαρτίκας!

Κατηγορία Survivor στις   2:09 μ.μ.  |  Σάββατο 6 Μαΐου 2023




Διαρροή-βόμβα για το ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο μπαίνει στην τελική ευθεία. Ποιος είναι ο παίκτης που ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για Αθήνα και γιατί η αποχώρησή του θα προκαλέσει τρομερές αντιδράσεις σε Ελλάδα και Άγιο Δομίνικο...

 


Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και ο Νικόλας Αγόρου θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα των Μαχητών.


Εδωσε με σθένος -είναι αλήθεια- τη μάχη του, αλλα τον… έφαγε το ριάλιτι, καθώς Μαρτίκας και Καραγκούνιας έκαναν και πάλι τη διαφορά και την έκπληξη μαζί και κατόρθωσαν να μείνουν και αυτήν την εβδομάδα εντός Survivor All Star.


Ολα τα ωραία, όμως, κάποτε τελειώνουν…


Τα περιθώρια στενεύουν πλέον επικίνδυνα. Κι αν την περασμένη εβδομάδα ήταν απόλυτα βέβαιο ότι ο Νικόλας Αγόρου θα έφευγε αν βρισκόταν σε θέση υποψηφίου, όπως και έφυγε, έτσι και για την επόμενη εβδομάδα είναι σχεδόν δεδομένο πως θα φύγει ένας εκ των Καραγκούνια, Κόρομι από την ομάδα των Διασήμων. Αντίστοιχα από την ομάδα των Μαχητών Μαρτίκας και Ρία Κολοβού περιμένουν πια τη σειρα τους και από αυτήν την τετράδα, αν θα πηγαίναμε την ερχόμενη εβδομάδα σε μια τέτοια ψηφοφορία, πρώτο φαβορί για να επιστρέψει στην Αθήνα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, ακολουθεί η Ρία, ο Σπύρος Μαρτίκας και πιο ασφαλής θα πρέπει να αισθάνεται γι’ ακόμα λίγο καιρό ο Κόρομι.


Αλλωστε, ο «Κόρο» απέδειξε και στις τελευταίες ψηφοφορίες που τέθηκε θέμα αποχώρησής του πως έχει… ρεύμα στο τηλεοπτικό κοινό, διασφαλίζοντας την παραμονή του στον Αγιο Δομίνικο.


Ολα δείχνουν Καραγκούνια, λοιπόν, για την αποχώρηση της επόμενης εβδομάδας…


Πηγή: dokari.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html