Survivor spoiler αποχώρηση 1/5: ΒΟΜΒΑ! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Survivor spoiler αποχώρηση 1/5: ΒΟΜΒΑ! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Κατηγορία Survivor στις   8:20 μ.μ.  |  Δευτέρα 1 Μαΐου 2023



Το Survivor επιστρέφει σε μια κανονικότητα στο επεισόδιο της Δευτέρας. Και επειδή το Survivor All Star δεν έχει δώσει πολλές ανατροπές, με εξαίρεση τις αποβολές, καιρός ήταν να δούμε μια. Και θα την δούμε και θα φέρει και τηλεθέαση και αποτελεί και βόμβα.


Τεράστια έκπληξη έχουμε στον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Είδαμε που βγήκε σε άλλο μέσο πρώτο, αλλά αν δεν κάναμε και τη δική μας επικοινωνία με Άγιο Δομίνικο δεν θα βγαίναμε έτσι. Επτά ώρες πίσω στη δομινικανή δημοκρατία, θέλαμε το χρόνο μας.


Και τελικά, η αρχική πληροφορία είναι αληθής και αποτελεί ΒΟΜΒΑ στην κυριολεξία. Διότι, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι το τελευταίο όνομα που θα μπορούσαμε να ακούσουμε. Ειδικά από τη στιγμή που είμαστε στην πρώτη ασυλία, άρα και στο πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας.


Οι εκπλήξεις όμως είναι εδώ και θα τις ζήσουμε όλες. Το ποιος κερδίζει την πρώτη ασυλία είναι ένα survivor spoiler που σας έχουμε δώσει από νωρίς. Πάμε στα παρακάτω τώρα.


Survivor spoiler αποχώρηση 1/5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος


Από τη στιγμή που ξέρετε ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία, δεν έχει νόημα να μην το λένε ξεκάθαρα. Οι Μαχητές παίρνουν τη νίκη, οι Διάσημοι με κακή ψυχολογία πρέπει να πάνε και να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.


Από τη στιγμή που έφυγε γυναίκα την περασμένη εβδομάδα, θα πάνε στο ανδρικό κομμάτι. Και ποιους θα περιμέναμε να ακούσουμε εκεί; Τους πάντες εκτός του Σάκη Κατσούλη. Όχι, όχι, δεν είναι ο Σάκης ο πρώτος υποψήφιος ασφαλώς.


Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star. Θα περιμέναμε Κόρο ή Τάκη Καραγκούνια. Ακόμα και ο Βασάλος θα μπορούσε να είναι. Ωστόσο, ο Χάντα θα είναι στον τάκο σε ένα συμβούλιο που περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Πηγή: sportime.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html