Από τον ΣΚΑΪ στο OPEN… « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Από τον ΣΚΑΪ στο OPEN…

Κατηγορία OPEN TV στις   7:05 π.μ.  |  Πέμπτη 18 Μαΐου 2023


Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει μάλλον και φωτιά καθώς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ πολλών πηγών, το Open προσπαθεί να συμφωνήσει με την Εύα Αντωνοπούλου για να αναλάβει εκείνη την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού.



Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Nαταλίας Ανδρικοπούλο στη RealLife της περασμένης Κυριακής, έχει δεχτεί πολύ σοβαρή πρόταση από το Open για να αφήσει το κανάλι της και να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Μία πρόταση που της είχε ξαναγίνει στο παρελθόν, συγκεκριμένα πέρυσι, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία.


Το ίδιο ρεπορτάζ μετέφερε και η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί της Τρίτης. Η δημοσιογράφος ανέφερε στην εκπομπή του ALPHA ότι η Εύα Αντωνοπούλου θεωρεί ότι ο κύκλος της στον ΣΚΑΪ έχει ολοκληρωθεί και δεν μπορεί στη συγκεκριμένη περίοδο να κλείσει την πόρτα του Open το οποίο της προσφέρει μία τέτοια ευκαιρία.



Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το Open δεν έχει στοχεύσει μόνο μία δημοσιογράφο για το κεντρικό δελτίο του σταθμού, αλλά οι προτάσεις είναι σε τρεις παρουσιάστριες των δελτίων, με καμία να μην έχει κλείσει επίσημα.


dailymedia.com.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html