«Ροντέο» εκπομπή του OPEN: «Ήξερα που έρχομαι, δεν μου κάνει εντύπωση», οργή Στάθη και Καμπουράκη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

«Ροντέο» εκπομπή του OPEN: «Ήξερα που έρχομαι, δεν μου κάνει εντύπωση», οργή Στάθη και Καμπουράκη

Κατηγορία OPEN TV στις   8:48 μ.μ.  |  Πέμπτη 11 Μαΐου 2023




 Ένας κακός χαμός έγινε το πρωί στο στούντιο του OPEN όταν η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Εβίτα Βαρελά, έφερε στα όριά τους τους παρουσιαστές Στάθη και Καμπουράκη.


Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ από την αρχή της τοποθέτησής της είχε μία άρνηση να απαντήσει σε ερωτήσεις. Αυτό ήταν κάτι που εξόργησε τους δύο παρουσιαστές. Μάλιστα, η κ. Βαρελά απευθυνόμενη προς τους δύο δημοσιογράφους είπε «Ήξερα που έρχομαι, δεν μου έκανε καμία εντύπωση ο τρόπος που με αντιμετωπίζετε» είπε η κυρία Βαρελά με τον Παναγιώτη Στάθη να της απαντάει: «Θέλετε να βγαίνετε στις εκπομπές να κάνετε διάγγελμα; Θα μας καταγγείλετε κιόλας;».


Μάλιστα δεν άφηνε κανέναν να μιλήσει, προκαλώντας αγανάκτηση στον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος δήλωσε «δεν θέλω άλλο, φτάνει» και της πρότεινε αν θέλει να αποχωρήσει. Η γαλάζια υποψήφια ξεκίνησε να σχολιάζει το debate κάνοντας επίθεση στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ η προσπάθειά της να διαβάσει αναλυτικά εξαγγελίες και δράσεις της ΝΔ οδήγησε τον δημοσιογράφο Π. Στάθη να προσπαθήσει να την διακόψει, ώστε να συνεχιστεί η συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων. Και αυτό δεν φάνηκε να της αρέσει καθόλου:


«Διακόπτετε τους πάντες», «Ήξερα που έρχομαι, δεν μου έκανε καμία εντύπωση ο τρόπος που με αντιμετωπίζετε», «δε με αφήνετε να μιλήσω», ήταν μερικές μόνο από τις ατάκες που ακούστηκαν.


Ενώ η ίδια συνέχιζε να κάνει μονόλογο, ο Π. Στάθης παρενέβη: «Κυρία Βαρελά κάνετε διάγγελμα; Μην κάνετε διάγγελμα…» με τον ίδιο να προσθέτει όσο η Ε. Βαρελά συνέχιζε απτόητη: «Είναι αγένεια αυτό, σας παρακαλώ, μα δεν ακούτε» Είναι δουλειά μου να κάνω ερωτήματα. Αγένεια είναι να σας μιλάνε αυτοί που συντονίζουν την κουβέντα και να μην απαντάτε».



Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html