MasterChef trailer 23/5: Χαμός στην πρώτη δοκιμασία των ημιτελικών – Καλεσμένος ο «πρώην» Γιάννης Λουκάκος « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

MasterChef trailer 23/5: Χαμός στην πρώτη δοκιμασία των ημιτελικών – Καλεσμένος ο «πρώην» Γιάννης Λουκάκος

Κατηγορία media στις   7:42 μ.μ.  |  Τρίτη 23 Μαΐου 2023




Η τελική πεντάδα διαμορφώθηκε μετά τη χτεσινή αποχώρηση στον διαγωνισμό του Star και πλέον το MasterChef ξεκινάει τους ημιτελικούς.


Η Μαρία Λαζαρίδου ήταν η τελευταία αποχώρηση με την τελική πεντάδα να αποτελείται από τους Γιώργο Πορφύρη, Αλέξανδρο Αντωνελάκη, Μαρία Μπέη, Νίκο Τράκα και Άγγελο Τσιγκάκο.


Με το έπαθλο του MasterChef να μοιάζει όλο και πιο κοντά οι τελευταίοι 5 βάζουν τα δυνατά τους για να αναδειχθούν νικητές.


Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την πρώτη φάση τους ημιτελικού όπου θα περιλαμβάνονται δύο δοκιμασίες, μία δοκιμασία «ακολούθησε τον σεφ» και μία αντιγραφή πιάτου.


Η δοκιμασία «follow the chef» (που είναι από τις αγαπημένες των κριτών όπως ακούγεται) προκάλεσε χάος στους πάγκους της κουζίνας. Οι παίκτες καλούνται να μαγειρέψουν ταυτόχρονα με τον σεφ Νίκο Θωμά ο οποίος τους δίνει λεκτικές οδηγίες και αυτοί να βγάλουν το ίδιο αποτέλεσμα με αυτόν.


Οι ασυνεννοησίες δε λείπουν με τους παίκτες να δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τον ρυθμό του έμπειρου σεφ στο πιάτο του και το χάος να είναι αναπόφευκτο στους 5 πάγκους.


Στη συνέχεια ακολουθεί η αντιγραφή πιάτου. Καλεσμένος σεφ είναι ο Γιάννης Λουκάκος προκαλώντας αίσθηση καθώς πρόκειται για τον πρώην κριτή του διαγωνισμού πριν αυτός προβληθεί στο κανάλι του Star.


Ο Γιάννης Λουκάκος επιστρέφει για να θυμηθεί τα παλιά και η κριτική του στα πιάτα αντιγραφής αναμένεται με αγωνία καθώς βγαίνουν οι πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση.


Δείτε το σημερινό MasterChef trailer:



Πηγή: sportime.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html