MasterChef 2023: Αλέξανδρος και Μαρία Μπέη για μία θέση στον τελικό « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

MasterChef 2023: Αλέξανδρος και Μαρία Μπέη για μία θέση στον τελικό

Κατηγορία media στις   5:52 μ.μ.  |  Τρίτη 30 Μαΐου 2023




Ο Νίκος Τράκας είναι ο πρώτος φιναλίστ του μεγάλου τελικού του Masterchef 2023, και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του.


Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και η Μαρία Μπέη θα «μονομαχήσουν» και θα διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του φετινού διαγωνισμού.


Και για τους δύο, ο τελικός ήταν ο στόχος από την αρχή αυτού του μαγειρικού ταξιδιού και τώρα βρίσκονται μόλις μία ανάσα από την πραγματοποίησή του.


Από την πρώτη μέρα στο διαγωνισμό, τόσο η Μαρία όσο και ο Αλέξανδρος, δεν σταμάτησαν να αγωνίζονται για να φτάσουν μέχρι το τέλος, και έδωσαν σκληρές μαγειρικές «μάχες» στον πάγκο της κουζίνας του MasterChef 2023.


Όμως, μία μόνο θέση απομένει για τον τελικό και μόνο ένας ή μία, θα τα καταφέρει.


Σε αυτή την τελευταία ημέρα των ημιτελικών, θα υπάρξουν δύο μαγειρικές δοκιμασίες, οι βαθμολογίες των οποίων θα αθροιστούν, και θα κρίνουν τον δεύτερο φιναλίστ του τελικού.


Στην πρώτη δοκιμασία, οι δύο διαγωνιζόμενοι καλούνται να ετοιμάσουν δύο πιάτα με κοινό σημείο αναφοράς, έχοντας μπροστά τους οκτώ καμπάνες με διαφορετικά υλικά για να επιλέξουν. Θα καταφέρουν άραγε να συμφωνήσουν;


Στη δεύτερη δοκιμασία οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef τον καλεσμένο της σημερινής ημέρας, τον chef Παύλο Κυριάκη, έναν από τους καλύτερους chef της γενιάς του, ο οποίος έχει ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής πολύ υψηλών απαιτήσεων.


Και για τους δύο διαγωνιζόμενους αυτή είναι η πιο δύσκολη και πιο σημαντική στιγμή ως τώρα στον διαγωνισμό.


Ποιος ή ποια θα καταφέρει να κερδίσει το τελευταίο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2023;


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html