MasterChef 2023: Οι δοκιμασίες κρίνονται στις λεπτομέρειες – Αποχώρηση που θα συζητηθεί « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

MasterChef 2023: Οι δοκιμασίες κρίνονται στις λεπτομέρειες – Αποχώρηση που θα συζητηθεί

Κατηγορία media στις   6:20 μ.μ.  |  Παρασκευή 26 Μαΐου 2023




O πρώτος εισβολέας της χρονιάς, Γιώργος Πορφύρης, αποχώρησε οριστικά από την κουζίνα του MasterChef 2023, έχοντας «γράψει» τη δική του ιστορία στον φετινό διαγωνισμό.


Για τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, τη Μαρία Μπέη και τον Άγγελο Τσιγκάκο, όμως, οι ημιτελικοί συνεχίζονται και οι μαγειρικές απαιτήσεις αυξάνονται.


Σε αυτή την τρίτη ημέρα των φετινών ημιτελικών, δύο διαγωνιζόμενοι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν μία θέση στην τελική τριάδα, αφού ο Νίκος Τράκας έχει ήδη κερδίσει τη θέση του.


Στην πρώτη δοκιμασία, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους επίδοξους μάγειρες το απόλυτο MasterChef vegan πιάτο, αντάξιο του επιπέδου που βρίσκονται στο διαγωνισμό.


Η καλύτερη προσπάθεια θα δώσει στον δημιουργό της το εισιτήριο απευθείας στους τρεις καλύτερους του MasterChef 2023, ενώ οι άλλοι δύο θα χρειαστεί να υπερασπιστούν τη θέση τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης, που ακολουθεί.


Ποιος ή ποια θα καταφέρει να συναντήσει από την πρώτη δοκιμασία τον Νίκο Τράκα στον εξώστη;


Στη Δοκιμασία Αντιγραφής, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να αντιγράψουν πιστά το υψηλών απαιτήσεων πιάτο του βραβευμένου chef Αστέριου Κουστούδη.


Αυτή είναι ίσως η πιο κρίσιμη στιγμή για εκείνους στον διαγωνισμό, αφού καλούνται να ξεπεράσουν τον ίδιο τους τον εαυτό και να δώσουν ό,τι απόθεμα δύναμης έχουν σε αυτή τη δύσκολη μαγειρική μονομαχία, για να κερδίσουν το δεύτερο και τελευταίο εισιτήριο για την τελική τριάδα για φέτος.


Και οι δύο διαγωνιζόμενοι έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στο διαγωνισμό διεκδικώντας με πάθος τη νίκη. Ποιος ή ποια, όμως, θα αποχαιρετήσει οριστικά το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου του MasterChef 2023 στο τέλος της ημέρας;


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html