Ακολούθησαν το GPS και έπεσαν στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του Αλφειού - Εφιάλτης για 4 κοπέλες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Ακολούθησαν το GPS και έπεσαν στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του Αλφειού - Εφιάλτης για 4 κοπέλες

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   9:13 μ.μ.  |  Κυριακή 28 Μαΐου 2023
Το τροχαίο στην Ηλεία σημειώθηκε το μεσημέρι και οι 4 γυναίκες απεγκλωβίστηκαν σε κατάσταση σοκ. Χωρίς να το καταλάβουν βρέθηκαν στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του Αλφειού ποταμού…


Τυχερές μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν οι 4 γυναίκες που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο που βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες. Το τροχαίο που έζησαν στην Ηλεία σημειώθηκε χωρίς να καταλάβουν το παραμικρό. Όπως είπε η οδηγός ακολουθούσαν πιστά το GPS αλλά ξαφνικά βρέθηκαν μέσα στην αρδευτική διώρυγα του Αλφειού ποταμού. Ευτυχώς κατάφεραν να βγουν από το όχημα χωρίς να κινδυνέψει η ζωή τους.


Πιο αναλυτικά σε μικρή απόσταση από το φράγμα του Αλφειού και μέσα στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του ποταμού, κατέληξε το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τέσσερις τουρίστριες.


Η οδηγός του οχήματος ακολουθώντας το GPS δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως την μικρή αλλαγή πορείας που γίνεται στο συγκεκριμένο σημείο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να καταλήξουν η ίδια, το αυτοκίνητο και οι τρεις συνεπιβάτιδές της στο νερό.


Για καλή τους τύχη το όχημα δεν βούλιαξε αμέσως και κατάφεραν εμφανώς όμως σοκαρισμένες, να βγουν εγκαίρως από αυτό.


Στο σημείο έφτασαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ για να βοηθήσουν τις τέσσερις γυναίκες που ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.   Πηγή: ilialive.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html