Fame Story: Θέλουν Βανδή, Βίσση, Θεοφάνους, Φοίβο κριτές και διευθύντρια τη Βίκυ Λέανδρος « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Fame Story: Θέλουν Βανδή, Βίσση, Θεοφάνους, Φοίβο κριτές και διευθύντρια τη Βίκυ Λέανδρος

Κατηγορία media στις   1:55 μ.μ.  |  Πέμπτη 4 Μαΐου 2023



Το Fame Story επιστρέφει στις αρχές της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Star και ήδη σπουδαία ονόματα – έκπληξη είναι πολύ κοντά για να συμμετάσχουν στο νέο project του Νίκου Κοκλώνη.


Ανάμεσα στα ονόματα που βρίσκονται σε συζητήσεις για να συμμετάσχουν στην κριτική επιτροπή του νέου Fame Story είναι (με αλφαβητική σειρά…) η Δέσποινα Βανδή, η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Φοίβος αλλά και η Εύη Δρούτσα, η οποία συζητά και για κάποια άλλη θέση.


Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μελάς στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι», το πρωί της Κυριακής (30.04.2023), η Δέσποινα Βανδή αλλά και η Άννα Βίσση είναι ένα βήμα από το να συμφωνήσουν με την εταιρία παραγωγής Barkingwell Media του Νίκου Κοκλώνη για να βρίσκονται στην κριτική επιτροπή.


Πολύ κοντά είναι και οι Γιώργος Θεοφάνους και Φοίβος. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ρόλο τόσο στη σχολή όσο και στα live του Fame Story θα έχει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος έχει συνδεθεί με τα προηγούμενα show.


Η διοίκηση του Star και η εταιρία παραγωγής θέλουν τη διεύθυνση της σχολής του Fame Story να αναλάβει η σπουδαία Βίκυ Λέανδρος, με την οποία έχουν ξεκινήσει επαφές. Σημαντικό ρόλο στο αν θα υπάρξει συμφωνία θα παίξουν και οι υποχρεώσεις της στο εξωτερικό και το κατά πόσο θα μπορεί να είναι πολλές μέρες της εβδομάδας στην Ελλάδα.


Ο σχεδιασμός, μέχρι στιγμής, είναι το Fame Story να μεταδίδεται πέντε ή έξι φορές την εβδομάδα και μάλιστα στην prime time ζώνη, χωρίς να έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να μεταδίδονται έξι επεισόδια από τη σχολή και το «σπίτι» και να υπάρχει κι ένα live.



Την παρουσίαση του live θα αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html