«Πανικόβλητοι» χρήστες του Facebook διέγραψαν το προφίλ τους εξαιτίας «γκάφας» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

«Πανικόβλητοι» χρήστες του Facebook διέγραψαν το προφίλ τους εξαιτίας «γκάφας»

Κατηγορία Facebook στις   5:30 π.μ.  |  Παρασκευή 19 Μαΐου 2023



Χρήστες του Facebook απενεργοποίησαν τους λογαριασμούς τους μετά από μια «δυσλειτουργία» της εφαρμογής που τους «κάρφωσε».


Οι «κατασκοπευτές» του Facebook, ντροπιάστηκαν κατά λάθος αφού ένα σφάλμα έστειλε αυτόματα αιτήματα φιλίας σε όποιο προφίλ είχαν δει, αφήνοντας τους χρήστες να προσπαθούν να τα ακυρώσουν το συντομότερο δυνατό.


Ένα από τα θύματα, σύμφωνα με την Daily Mail, δήλωσε:


«Έγινα φίλη με τη γυναίκα του πρώην συζύγου μου»


«Αν ελέγξετε το Facebook κάποιου που δεν είστε φίλοι, σας στέλνει αυτόματα ένα αίτημα φιλίας για εσάς. Είναι αλήθεια, γιατί τώρα είμαι φίλη με τη γυναίκα του πρώην συζύγου μου».


 Ένας άλλος χρήστης του Facebook έγραψε:

«Έλαβα αίτημα φιλίας από έναν πρώην - ευχαριστώ το Facebook που με ενημερώνει ότι εξακολουθεί να έχει εμμονή μαζί μου».


Οι προειδοποιήσεις σχετικά με το σφάλμα δημοσιεύθηκαν άμεσα στην πλατφόρμα καθώς και στο Twitter, το TikTok και το Instagram αλλά για πολλούς ήταν ήδη πολύ αργά.



Το Facebook ζήτησε συγγνώμη για το πρόβλημα, το οποίο προκλήθηκε από μια ενημέρωση της εφαρμογής, και προέτρεψε τους χρήστες να επανεξετάσουν τα εκκρεμή αιτήματα φιλίας στο αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων τους και να τα ακυρώσουν αν χρειαστεί.


Εκπρόσωπος της Meta, της εταιρείας της οποίας ηγείται ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η οποία διαχειρίζεται το Facebook, εξήγησε το θέμα στο The Daily Beast.


«Διορθώσαμε ένα σφάλμα που σχετίζεται με μια πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής και προκάλεσε την εσφαλμένη αποστολή ορισμένων αιτημάτων φιλίας στο Facebook», δήλωσε ο εκπρόσωπος.


Αλλά αν εξακολουθείτε να ανησυχείτε ότι επηρεαστήκατε από το τεχνικό ελάττωμα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση facebook.com/friends.


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html