Eurovision 2023: Τι λένε τα στοιχήματα μία εβδομάδα πριν τον Μεγάλο Τελικό; « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Eurovision 2023: Τι λένε τα στοιχήματα μία εβδομάδα πριν τον Μεγάλο Τελικό;

Κατηγορία media στις   11:45 π.μ.  |  Κυριακή 7 Μαΐου 2023




Eurovision: Τα μεγάλα φαβορί και η υποχώρηση της Ελλάδας.


Μία μόλις εβδομάδα μας χωρίζει από τον Μεγάλο Τελικό του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Οι προετοιμασίες και οι πρόβες των 37 αποστολών συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στην M&S Bank Arena στο Λίβερπουλ, με τα γραφεία στοιχημάτων – όπως είναι λογικό – να έχουν πάρει φωτιά τα τελευταία 24ωρα.


Ποιες χώρες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις και διεκδικούν ανοιχτά τη νίκη; Ποιες χώρες προκρίνονται από τους δύο Ημιτελικούς και ποιες μένουν οριακά εκτός; Τι συμβαίνει με Ελλάδα και Κύπρο;


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η Σουηδία με τη Loreen εξακολουθούν να κρατούν τα ηνία, μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης πρόβας. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως το τραγούδι Tatoo σημειώνει μία σταθερά πτωτική πορεία τις τελευταίες ημέρες.


Αντιθέτως, συνεχώς ανοδικά κινείται η Φινλανδία. Ο 29χρονος ράπερ Käärijä, που βρίσκεται στη 2η θέση των στοιχημάτων, εντυπωσίασε με το τραγούδι του Cha Cha Cha, που αναμένεται να ξεσηκώσει κοινό και τηλεθεατές το βράδυ του Β’ Ημιτελικού.


Στην τρίτη θέση των αποδόσεων σκαρφάλωσε μετά την πρόβα της η Γαλλία, αφού η La Zarra άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και έδωσε το μήνυμα ότι μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και την πρωτιά. Την πεντάδα κλείνουν η Ουκρανία και η Ισπανία, ενώ ακολουθούν η Νορβηγία, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Αυστρία και το Ηνωμένο Βασίλειο.


Eurovision


Στον Α’ Ημιτελικό (9 Μαΐου), «περίπατο» φαίνεται πως θα κάνουν Φινλανδία, Σουηδία, Νορβηγία και Ισραήλ, ενώ άνετη πρόκριση προβλέπεται και για Τσεχία, Μολδαβία και Σερβία. Όσον αφορά τα τρία τελευταία «εισιτήρια» για τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, μάχη δίνουν Ελβετία, Κροατία, Πορτογαλία και Ολλανδία.


Eurovision


Ελλάδα και Κύπρος διαγωνίζονται στον Β’ Ημιτελικό (11 Μαΐου). Αν και η Κύπρος φαίνεται να προκρίνεται με τεράστια άνεση (πιθανόν να κερδίσει και τον Ημιτελικό), τα δεδομένα για την Ελλάδα δεν είναι ευοίωνα, αφού αυτή τη στιγμή έχει υποχωρήσει στη 12η θέση.


Αυστρία, Αυστραλία, Κύπρος, Αρμενία, Σλοβενία, Λιθουανία, Γεωργία και Βέλγιο θα δώσουν το παρών στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου. Για το εισιτήριο της πρόκρισης θα δώσουν μάχη Πολωνία, Δανία, Εσθονία και Ελλάδα.


Eurovision


Πηγή: zappit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html