Απήγαγαν γνωστό μοντέλο για να πωληθεί ως σκλάβα του σeξ - Γλίτωσε με τον πιο απίστευτο τρόπο! (ΒΙΝΤΕΟ) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Απήγαγαν γνωστό μοντέλο για να πωληθεί ως σκλάβα του σeξ - Γλίτωσε με τον πιο απίστευτο τρόπο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατηγορία Lifestyle στις   11:45 π.μ.  |  Τετάρτη 24 Μαΐου 2023




Πώς το μοντέλο έπεισε τους απαγωγείς να την αφήσουν ελεύθερη


Η υπόθεση της απαγωγής του τότε 20χρονου μοντέλου Chloe Ayling από τη Βρετανία που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, επιστρέφει στη δημοσιότητα ενόψει της κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ του BBC που είναι βασισμένο στην περιπέτειά της.


Το νεαρό μοντέλο είχε υποστηρίξει ότι την παραπλάνησαν να ταξιδέψει, με πρόφαση μια δοκιμαστική καμπάνια στο Μιλάνο. Πράγματι, ο ατζέντης της την παρότρυνε να ταξιδέψει μέχρι εκεί.

 

 

Τη δουλειά είχε κλείσει ένας φωτογράφος, εν ονόματι Αντρέ Λάζιο, τον οποίο το μοντέλο είχε συναντήσει άλλη μια φορά στο Παρίσι για μια φωτογράφιση που ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή.


Απήγαγαν μοντέλο για να το πουλήσουν στο dark web

Οι απαγωγείς της Chloe Ayling τη φίμωσαν, τη νάρκωσαν και τη μετέφεραν μέσα σε μια βαλίτσα, προκειμένου να τημ πουλήσουν ως σκλάβα του σεξ στη Μέση Ανατολή / Φωτογραφία Instagram


Όταν έφτασε σε ένα διαμέρισμα στο Μιλάνο, η Chloe αμέσως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. «Μπήκα μέσα στο δωμάτιο και επικρατούσε ησυχία. Κανονικά θα έπρεπε κάποιος να με υποδεχθεί, αλλά δεν ήταν κανείς ούτε στην πόρτα, ούτε εκεί γύρω. Γι΄αυτό όταν είδα ότι στην πόρτα έγραφε στούντιο, πήγα να την ανοίξω, μα πριν προλάβω, ένας μασκοφόρος έβαλε το χέρι του γύρω από τον λαιμό μου και κάλυψε το στόμα και τη μύτη μου», περιέγραψε το κορίτσι.



Οι έξι ημέρες της απαγωγής και η απελευθέρωσή της


Όπως περιέγραψε στη συνέντευξή της, τη νάρκωσαν, τη φίμωσαν και την έκλεισαν σε μια βαλίτσα μέσα στο καπό ενός αυτοκινήτου, με σκοπό να την πουλήσουν μέσω dark web ως σκλάβα του σεξ στη Μέση Ανατολή.


Μάλιστα, οι απαγωγείς της την είχαν ενημερώσει για το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρχε, λέγοντάς της ότι θα την πουλούσαν για πάνω από 300.000 ευρώ.


Η νεαρή γυναίκα ήταν αιχμάλωτη για πάνω έξι ημέρες, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η πλειοδοτική διαδικασία. Όμως όταν συνήλθε πλήρως από τη νάρκωση παρακάλεσε τον απαγωγέα της να τη λυπηθεί, γιατί ήταν μητέρα ενός παιδιού δύο ετών.


Απήγαγαν μοντέλο για να το πουλήσουν στο dark web

Στιγμιότυπο από τη δίκη των κατηγορούμενων για την απαγωγή του μοντέλου από τη Βρετανία / AP Image (Antonio Calanni)

Το γεγονός αυτό την έσωσε, γιατί το να είσα μητέρα ενός παιδιού ήταν ενάντια στους κανόνες λειτουργίας της εγκληματικής οργάνωσης για την οποία δούλευαν οι δράστες.


Έτσι οι απαγωγείς της επιχείρησαν να τη μεταφέρουν στο βρετανικό προξενείο του Μιλάνου για να την απελευθερώσουν. Ο ένας από αυτούς, ένας 30χρονος πολωνικής καταγωγής, συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Λίγο αργότερα, ακολούθησε και η σύλληψη του 36χρονου αδελφού του, κατόπιν ευρωπαϊκού εντάλματος.


Απαγωγή μοντέλου - Ποιος είναι ο κατηγορούμενος

Ο ένας από τους δύο Πολωνούς που κατηγορήθηκαν για την απαγωγή της  Chloe Ayling / AP Image (Antonio Calanni)

Ο δικηγόρος των κατηγορούμενων, όμως, έδωσε μια άλλη διάσταση. Υποστήριξε ότι η όλη υπόθεση μπορεί να είναι μια απάτη και επιχείρησε να στηρίξει τους ισχυρισμούς του λέγοντας ότι η 20χρονη στο παρελθόν προσπάθησε να δημιουργήσει θόρυβο γύρω από το όνομά της, ισχυριζόμενη ότι είχε επιβιώσει από τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, αλλά και από το γεγονός ότι ο απαγωγέας είχε φροντίσει να ενημερώσει τα tabloid για την υποτιθέμενη δημοπρασία του μοντέλου, πριν ακόμα γίνει γνωστή η απαγωγή της.


Τελικά, η νεαρή γυναίκα δικαιώθηκε. Οι απαγωγείς καταδικάστηκαν σε 16 χρόνια.


Πηγή: star.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html