Χάος στον ΣΚΑΪ με το "προσβλητικό σχόλιο" για τον Αλέξη Τσίπρα - Παρενέβη εν εξάλλω η Πόπη Τσαπανίδου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Χάος στον ΣΚΑΪ με το "προσβλητικό σχόλιο" για τον Αλέξη Τσίπρα - Παρενέβη εν εξάλλω η Πόπη Τσαπανίδου

Κατηγορία media στις   11:52 μ.μ.  |  Παρασκευή 5 Μαΐου 2023


"Δεν με ενδιαφέρει να κάνω τέτοιου τύπου εκπομπή" υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η Σία Κοσιώνη.


Στις Εκλογές 2023 εστίασε η Σία Κοσιώνη με την έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Η Ελλάδα αποφασίζει» η οποία και ακολούθησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το βράδυ της Παρασκευής, στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ . Στο πλατό βρέθηκαν, ανάμεσα σε άλλους, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λάμψιας.


Όταν πήρε τον λόγο ο κ. Τσίπρας, ωστόσο, επισήμανε μια παλαιότερη αναφορά του κ. Λάμψια για το πρόσωπο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητώντας του επίμονα να ανακαλέσει. Αν και ο δεύτερος προσπάθησε να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο είχε κάνει την συγκεκριμένη αναφορά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ανένδοτος δηλώντας πως θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το πάνελ εάν δεν έπαιρνε πίσω την εν λόγω φράση ο Παναγιώτης Λάμψιας.


«Αυτό το σχόλιο είναι στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής κριτικής. Είναι σκληρή κριτική, εγώ το ακούω αυτό πλην όμως είναι στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής κριτικής» δήλωσε, αρχικά, η Σία Κοσιώνη προκειμένου να υπερασπιστεί τον συνάδελφο της με τον Γιώργο Τσίπρα να παραμένει στη θέση του δηλώνοντας πως πρόκειται για προσβλητικό σχόλιο. «Είναι εδώ για να υπερασπιστεί τον εαυτό του ο συνάδελφος μου ωστόσο νομίζω ότι ήταν ένα σχόλιο που εκφράστηκε στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής κριτικής. Τσιμπημένη η κριτική, εγώ το κατανοώ, δεν όμως υπάρχει θέμα προσωπικής προσβολής προς το άτομο».


Στην πορεία, τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Λάμψιας επέμειναν για αρκετή ώρα στις θέσεις τους με την Σία Κοσιώνη να υποχρεώνεται να δώσει διαφημίσεις προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κάτι που μάλλον οδήγησε στο αντίθετο αποτέλεσμα, όμως, με την εκπομπή να επιστρέφει από το διαφημιστικό διάλειμμα και να παρεμβαίνει εν εξάλλω η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.


«Θέλω να πω από τη μεριά μου ότι αυτό ήταν ένα σχόλιο δημοσιογραφικό στο πλαίσιο του δελτίου. Τα σχόλια στο δελτίο μας δεν είναι προσυμφωνημένα, είναι η προσωπική θέση του εκάστοτε συνομιλητή και σχολιαστή μας. Δεν αποτελεί θέση του ΣΚΑΪ» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων η Σία Κοσιώνη προς την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου. «Προσωπικά θέλω να μιλήσω ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Τα σχόλια που φιλοξενούμε δεν είναι προσυμφωνημένα και οι συνάδελφοι διατυπώνουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Στο θέμα του συναδέλφου μου για την 17 Νοέμβρη υπήρξε παρέμβαση από την πλευρά μου γιατί το θεώρησα κάπως τραβηγμένο. Νομίζω το έκανε αποδεκτό ο συνάδελφος και τώρα νομίζω ότι μπορείτε να ακούσετε και τον ίδιο».


«Δεν είμαστε πια συνάδελφοι κα. Κοσιώνη. Είμαι εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθώ αυτή τη στιγμή να υποστηρίξω, όχι μόνο τις γνωστές στο πανελλήνιο απόψεις του κόμματος, αλλά και να διατηρήσω την αξιοπρέπεια των μελών αλλά και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Κ. Λάμψια, θα πω ένα πράγμα και αυτό είναι ντροπή. Και είναι ντροπή να το ακούω στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Σας μιλώ ειλικρινά και δεν θέλω να συνεχίσω τον διάλογο μαζί σας αφού δεν ανακαλείτε κ. Λάμψια. Λυπάμαι και ντρέπομαι» τόνισε, μεταξύ πολλών άλλων, η Πόπη Τσαπανίδου στον αέρα της έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής «Η Ελλάδα αποφασίζει» το βράδυ της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ.


Στη συνέχεια, η κα. Τσαπανίδου ολοκλήρωσε την τηλεφωνική της παρέμβαση για να συνεχιστεί η έντονη λεκτική αντιπαράθεση στο πλατό ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον κ. Λάμψια. Το αποτέλεσμα αυτής, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες της συντονίστριας Σίας Κοσιώνη για το αντίθετο, ήταν να αποχωρήσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και η εκπομπή να συνεχιστεί χωρίς εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.




Πηγή: zappit.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html