Μαρτυρία για τον θάνατο πατέρα βρέφους από ηλεκτροπληξία – «Ήταν μπροστά δύο γιατροί» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Μαρτυρία για τον θάνατο πατέρα βρέφους από ηλεκτροπληξία – «Ήταν μπροστά δύο γιατροί»

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   8:04 μ.μ.  |  Σάββατο 27 Μαΐου 2023




Την τελευταία του πνοή στο Καρπενήσι από ηλεκτροπληξία άφησε ένας 33χρονος οδηγός γερανοφόρου οχήματος. Ο δήμαρχος της πόλης μιλάει στο newsit.gr για τα όσα έγιναν…


Ο 33χρονος που είχε γίνει πατέρας πριν από λίγους μήνες, «κεραυνοβολήθηκε» από ρεύμα στο Καρπενήσι και πέθανε από ηλεκτροπληξία. Το γερανοφόρο όχημα που οδηγούσε ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης με αποτέλεσμα ο χειριστής να σκοτωθεί ακαριαία. Στον τόπο της τραγωδίας, οι αυτόπτες μάρτυρες συγκλονισμένοι. Ανάμεσά τους, όπως λέει στο newsit.gr ο δήμαρχος Καρπενησίου και δύο γιατροί, που δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο.


«Ο άνθρωπος πήγε να ξεφορτώσει υλικά οικοδομών με ένα γερανό, ο γερανός ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και σκοτώθηκε το παιδί. Ήταν στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας, υπήρχαν στο σημείο και δύο γιατροί, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με απινιδωτή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν» λέει αρχικά στο newsit.gr o δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης και συνεχίζει:


«Τον ήξερα από μικρό παιδί, ήταν εξαιρετικός, πολύ εργατικός, είχε παντρευτεί πριν από ένα χρόνο και πριν λίγο καιρό η είχε γεννήσει η γυναίκα του. Είναι τραγικό αυτό που έγινε».


Ο άτυχος 33χρονος ήταν χειριστής γερανοφόρου μηχανήματος που εκτελουσε εργασίες στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας. Εκεί το πρωί στην προσπάθεια ανέλκυσης φορτίου ο βραχίονας ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης με αποτέλεσμα ο χείριστης να «κεραυνοβοληθεί» από ρεύμα και να χάσει τη ζωή του.


Η είδηση έπεσε το πρωί σαν κεραυνός στην Ευρυτανική πρωτεύουσα. Μετά το κακό μαντάντο που σόκαρε όλη την τοπική κοινωνία, ο Δήμος Καρπενησίου ανακοίνωσε την ακύρωση της συναυλίας που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή.


Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html